Naturmidler Psoriasis

Forbrugererfaring: Ipe Roxo mod psoriasis i hovedbunden

En forbruger fortæller…

Jeg fik for 3 år siden konstateret psoriasis i hovedbunden. Det var temmelig ubehageligt i de første 2 år, min hovedbund var fyldt af store sår, som væskede og gjorde ondt, og mit hår, som altid har været meget flot, så rædselsfuldt ud. Så fik jeg den idé at skylle håret i Ipe Roxo te efter hver hårvask – og det virkede helt fantastisk.

Ipe Roxo virker godt mod psoriasis i hovedbundenEfter nogle få gange blev der færre sår, og håret blev sundere at se på. I dag er det meget lidt psoriasis, jeg har, og mit hår er blevet meget flot igen.

Med venlig hilsen
GW, 8000 Århus C, 30. august 2009

Læs også
Psoriasis – en arvelig sygdom med mange ansigter
Lapachol – et af de effektive indholdsstoffer i Ipe Roxo-bark
Carsten Vagn-Hansen: Ipe Roxo
Rygning og psoriasis
Øl kan give dig psoriasis
Zink: Mineralet, du måske mangler
Psoriasis og D-vitamin