Folkesundhed Naturmidler

Brottrunk: Masser af sundhedsfremmende egenskaber

12 års dybtgående forskning har nu fastslået, at syre fra brødkorn er et probiotikum, der er i stand til at dræbe patogene (sygdomsfremkaldende) mikroorganismer og samtidig stimulere symbionterne – de livsnødvendige bakterier, der findes i fordøjelseskanalen hos mennesker og dyr. Den positive virkning på levende organismer viser sig ved, at iltpartialtrykket stiger, og blodparametrene normaliseres. I mange tilfælde bliver immunforsvaret desuden stabiliseret og styrket. Forsøgene vi­ser også, at man generelt føler sig bedre tilpas, at de influenzaer og forkølelser, der optræder med jævne mellemrum, bliver færre og mildere, og at man får flere kræfter og mere energi.

Resultaterne er imponerende. Et eksempel er brugen af Brottrunk ved hudsygdomme, hvor der op­hobes skadelige stoffer i kroppen, som fører til urenheder i huden. Problemerne afhjælpes ved, at tarmen renses regelmæssigt. Hermed er der fundet bevis for den berømte læge og dermatolog pro­fessor Marchinoninis udsagn om, at ”huden er tarmens spejlbillede”. Brødkornsyrerne er en form for ‘vagtværn’ i alle levende organismer, og velrenommerede klinikker benytter sig af denne form for bakterier til tarmskylning og afgiftning som grundlag for stort set alle stofskiftesygdomme.

Et stykke forskningsarbejde af den mest fremragende slags, nedbrydning af cæsium 137 ved hjælp af store mængder Brottrunk, er foretaget i samarbejde med den hviderussiske regering i Mogilew. Dette forsøg har ført til, at Brottrunk nu fremstilles på licens i Hviderusland. Den kommer dog ikke ud i almindelig handel, men bruges til behandling på hospitalerne, fordi man p.t. kun er i stand til at fremstille en ganske ringe mængde.

Firmaet Kanne, der fremstiller Brottrunk, er i løbende kontakt med langt over 100 læger og med rekreationshjem og sygehuse. Brottrunk giver store muligheder for at forbedre sundhedstilstanden betydeligt hurtigere, først og fremmest

  • væsentligt hurtigere tarmudrensning
  • fjernelse af skadelige stoffer fra kroppen
  • velafbalanceret dannelse af røde blodlegemer
  • forhøjelse af iltpartialtrykket
  • synlig bedring af velbefindendet.

De tidligere nævnte egenskaber giver desuden en positiv indstilling til livet, hvilket bl.a. hjælper ved depressioner – uanset hvordan de er opstået.

Man har også udført enkelte forsøg med afhængighedssyndromer. Netop inden for afvænning har Brottrunk vist sig nyttig. De enzymer, der findes i Brottrunk, synes at være egnet til hurtigere gen­opbygning af karsystemet.

Tests af sportsudøvere har vist, at præstationsevnen kan forbedres gan­ske betydeligt. Røntgenoptagelser af elitesportsudøvere har desuden vist væsentlige forbedringer ved knogleforandringer.

Nye forsøg – med deltagelse af 1.800 mennesker – har vist, at Brottrunk også kan have betydning for det stigende antal allergiske sygdom­me: Kvinder, der drikker Brottrunk under svangerskabet, får langt færre allergiske børn, har selv færre allergiske reaktioner og er mindre tilbøjelig til at få andre sygdomme. Virkningen skyldes den særlige aktivitet, der er i brødkornsyre og dens enzymer.

Læs også
Gi’ tarmfloraen Brottrunk – det har den rigti’ godt af!
Kanne Brottrunk for en sund tarm
Allergi skyldes ofte forstyrrelse af tarmfloraen – Brottrunk hjælper!
Brottrunk til behandling af psoriasis
Brottrunk – en gave til immunforsvaet og resten af dig
Sundhedsdrikken, der giver dig en god start på dagen
Mikkel Hindhedes syn på tarmgifte, kødkost, medicin og homøopati
Forbrugererfaring: Brottrunk, Urte-Pensil og Olivir mod virusinfektion