Naturmidler

MSM er en god hjælp for gigtplagede

Der findes mere end 200 former for gigt og reumatiske lidelser, og selv om det er den gængse opfattelse, at det kun er ældre, der bliver ramt, så er der også flere og flere børn med gigtlidelser. De nyeste undersøgelser viser, at ét barn ud af tusind lider af gigt.

Der er ingen helbredende kur mod gigt, men forskning viser, at Lignisul MSM er et naturligt alternativ til smertestillende medicin. Deltagerne i forsøget led af forskellige former for degenerative ledsygdomme. Undersøgelsen viste, at ud af den gruppe patienter, der tog 2.250 mg MSM om dagen i 6 uger, kunne 82 % mærke en lindring af smerterne. Hos den gruppe patienter, der fik placebo, var tallet 18 %. Dette understreger tidligere resultater, som har sat fokus på fordelene ved at anvende  Lignisul MSM mod gigt.

Det MSM (metyl-sulfonyl-methan), som Lignisul MSM indeholder, er en naturligt forekommende svovlblanding, som findes såvel i kroppen som i mange almindelige føde- og drikkevarer såsom mælk, kaffe og grønne grønsager. Udover gigt kan præparatet med fordel indtages mod andre lidelser, fx rygsmerter, sportsskader og led- og muskelsmerter.

Lignisul MSM forbedrer din evne til at komme dig efter sygdom!
Resultater fra en anden undersøgelse viser, at personer med forstuvninger, forstrækninger og sportsskader med fordel kan tage Lignisul MSM. Et placebo-kontrolleret forsøg med 24 personer viste, at 58 % af den gruppe, der fik MSM, kom sig hurtigt over deres skader mod kun 33 % fra placebo-gruppen. Lignisul MSM-gruppen havde desuden 40 % færre lægebesøg i forbindelse med deres rekonvalescensperiode. Dr. Ronald M. Lawrence, Ph.D, som stod i spidsen for undersøgelsen, har udtalt, at MSM bør indgå som et uvurderligt element i behandlingen af mindre sportsskader.

Lignisul MSM fås som pulver eller i praktiske kapsler – begge fra Natur-Drogeriet A/S – og kan købes hos Matas, i helsekostbutikker og på visse apoteker.

Læs også
MSM – methyl-sulfonyl-methan
MSM – en helt igennem uskadelig kilde til svovl
MSM mod gigt og ledsmerter
MSM, allergi og astma
Ingefær letter gigtsmerter
Chondroitinsulfat har et bredt virkespektrum
Djævleklorod – et gammelkendt middel uden bivirkninger