Forkølelse, influenza og andre Infektioner Naturmidler

Forbrugererfaring: Brottrunk, Urte-Pensil og Olivir mod virusinfektion

En forbruger fortæller…

I februar 2006 startede jeg med at få, hvad jeg troede var en “god” omgang forkølelse. Det skulle vise sig at vare i 3 måneder, da jeg var syg 1 uge for så at have 2 gode dage for så igen at blive syg. I al den her tid passede jeg stadig mit arbejde, med undtagelse af få perioder, og forsøgte at genoptage min squash, tennis og badminton, men når jeg bare havde været af sted én gang, var jeg syg igen næste dag.

Jeg var adskillige gange ved lægen i de perioder, når det var værre end normalt. I første omgang fik jeg konstateret bihule/pandehulebetændelse og fik medicin for at kurere det, samt blev bedt om at holde mig i ro. Men det viste sig hurtigt, at det ikke var nok, så jeg modtog derfor en dobbelt kur. Det hjalp – i 5 dage, så var den gal igen.

Da der var gået ca. 2 ½ måned med sygdom, gik jeg igen til lægen og bad ham tage nogle blodprøver, da jeg simpelthen ikke kunne holde det ud mere. Bihule/pandehulebetændelsen havde bevirket, at den hovedpine, jeg havde haft under næsten hele perioden, nu havde udviklet sig til migræne. Blodprøven viste, at jeg også havde lungebetændelse, som jeg selvfølgelig også fik noget imod. Lægen var dog nu så opmærksom, at han valgte at tage flere blodprøver end blot den, der tjekkede mig for lungebetændelse.

Svaret på de prøver fik jeg efter en uges tid, og beskeden var, at jeg havde en bihule/pandehulevirus, og at han desværre ikke kunne hjælpe mig eller for den sags skyld fortælle mig, hvornår det ville gå over. Det eneste, han kunne bede mig om, var at forholde mig totalt i ro og vente.

Nu havde jeg på det tidspunkt haft migræne konstant i over en uge og valgte derfor at gå andre veje. Jeg har fra barns ben altid været vant til en godt kombineret brug af læger og naturmedicin, da min mor er zoneterapeut. Jeg fik efter vejledning en “6-dages kur” bestående af Brottrunk, Urte-Pensil og Olivir.

Allerede da jeg vågnede 2. dag af kuren, var min migræne gået over til kun at være hovedpine, hvilket var en ufattelig befrielse. I løbet af kuren mærkede jeg hver dag en hurtig forbedring, og kræfterne begyndte stille og roligt at vende tilbage. Efter at have taget hele kuren følte jeg mig helt rask. Jeg henvendte mig dog til min læge igen og bad ham tage en ny prøve med beskeden om, at jeg havde fået hjælp andetsteds fra og ville se, om der var noget at spore i mit blod. Blodprøven viste at virussen var helt væk.

Der er nu gået ca. 2 måneder, og jeg er i dag helt frisk igen og kan spille tennis og squash alt det, jeg lyster, uden at jeg efterfølgende “går ned med flaget”. Det har været så ufattelig dejligt at blive frisk igen efter så lang tid.

Venlig hilsen
X

Læs også
10 faktorer, der booster dit immunforsvar
Hvor stærkt er dit immunforsvar?
Naturmidler til dit immunforsvar
Brottrunk holder dig rask om efteråret og vinteren
Urte-pensil – naturens penicillin
Olivir – et virus- og bakteriedræbende middel
Te kan hjælpe med at bekæmpe infektioner