Urter og krydderier

Forbrugererfaring: Rask med A. O. Hansens 103

En forbruger fortæller…

Gennem mit lange liv har jeg undgået mange sygdomme ved at bruge Urtethe L. 65, senere afløst af A. O. Hansens 103. Min historie er følgende:

En forbruger fortæller, at hun blev rask med A. O. Hansens 103

Mit sidste køb af A. O. Hansens 103 havde en ekstra seddel på med følgende oplysning: Solgt i 35 år, siden 1976.

Det fik mig til at finde en gammel diætplan frem fra 1973. Jeg havde det dårligt på dette tidspunkt og opsøgte derfor Ingeborg Larsen, der oplyste, at hun havde været medarbejder hos Dr. Axel O. Hansen, men nu havde startet sin egen praksis. Hun kikkede mig i øjnene og meddelte, at jeg havde dårligt fungerende nyrer, og så udfyldte hun en diætplan.

Derefter sagde hun: “Når De ikke længere kan lugte Dem selv, tager De kun 103 om morgenen. Hvis De bliver ved med det, vil De undgå mange sygdomme.”

Jeg har konstateret, at hun fik ret. Bortset fra et uheld på færgen Ystad-Rønne med efterfølgende gener og en senere påkørsel bagfra af en ældre bilist har jeg haft nogle dejlige år og har netop som 95-årig fået fornyet mit kørekort.

Tusind tak til Axel O. Hansen og Ingeborg!

Med venlig hilsenEn forbruger fortæller, at hun blev rask med A. O. Hansens 103
Halvor J., 16. marts 2012.

Læs også
Bukkehornsfrø: Et alsidigt naturmiddel
Bukkehorn – masser af gode egenskaber
A. O. Hansen: Diæt nr. 11
A. O. Hansen: Cellens liv og egen verden
A. O. Hansen: Ginseng – sensationen blandt planterne