Fordøjelsesproblemer

Fordøjelsesbesvær? Prøv med artiskok

Millioner oplever regelmæssigt en kvalmende fornemmelse af at være overfyldt og oppustet – eller de har en smertefuld trykken for maven. Kun de, der har prøvet det, ved, hvor stort et problem det kan være. Og det er som regel ikke gjort med at lægge kosten om, bevæge sig mere eller spise yog­hurt.

Undersøgelser viser, at den hyppigste årsag ikke er kosten, men fordøjelsesproblemer (dyspepsi). Hver fjerde voksne oplever hyppigt eller regelmæssigt problemet, som bliver værre med alderen. Det drejer sig om en forstyrrelse i det komplekse fordøjelsessystem: Kroppen kan ikke længere pro­ducere fordøjelsessafterne i de mængder, der skal til for at fordøje maden rigtigt og effektivt.

Har man prøvet det, vil man gerne have hurtig og effektiv hjælp – og noget, som er let at fordøje, så kroppen ikke yderligere belastes. Den moderne medicin satser på et specialekstrakt af artiskok. Allerede ved 1-2 kapsler 3 gange dagligt øges produktionen af kroppens egne fordøjelsessafter med mere end 100 %! Virkningen sætter således meget hurtigt ind, og artiskokkapslerne fjerner effektivt problemerne og genopretter den normale fordøjelsesproces. Og alle kan tåle dem…

Artiskok-kapsler fra Natur-Drogeriet A/S kan købes hos Matas og i helsekostbutikker.

Læs også
Artiskok kapsler virker mod dyspepsi
Artiskokken – leverens ven
Artiskokker kan sænke kolesteroltallet
Fordøjelsesproblemer kan løses uden piller
Forstoppelse: Et problem, der er udbredt over hele kloden
Lakrids styrker fordøjelsen og reducerer kropsfedt
Kaffe kan måske lindre fordøjelsesproblemer