Sund kost og livsstil

Hamp – en sund snack

Alle har brug for en snack nu og da, og i mange tilfælde tyr man til noget usundt – men prøv i stedet hamp! Nej, ikke den type, man bliver skæv af, men afskallede hampefrø, som smager fortrinligt og samtidig giver dig masser af gode næringsstoffer.

Afskallede hampefrø er glimrende som en sund snack

I modsætning til så mange andre af de snacks, vi kaster os over, indeholder hamp en stor mængde fibre (nøjagtigt hvor meget afhænger af det enkelte produkt). Desuden indeholder hamp masser af essentielle fedtsyrer – omega-3 og omega-6.

Denne kombination kan ikke blot fremme en sund funktion i de fleste af kroppens systemer – den gør også hampeprotein til en fantastisk snack. Fødevarer med et højt indhold af fibre og sunde fedtstoffer fordøjes langsommere. Dermed kan du undgå den sultfornemmelse, man kan blive ramt af mellem måltiderne…

Prøv afskallede hampefrø fra Natur-Drogeriet A/S – de er ovenikøbet økologiske! De smager glimrende i sig selv, men du kan også sagtens anvende dem, når du laver mad. Kan købes hos Matas, i helsekostforretninger og online.

Læs også
Sådan kan du forbrænde de snacks, du ikke kan lade stå
Her finder du de gode fibre
Hampefrø – små, naturlige kraftværker
Hampefrø som medicin
Chia – et lille frø med en masse gode næringsstoffer
Hørfrø: Vejen til sundhed