Personlig pleje og wellness

Deo Crystal – naturlig deodorant til din krop

Crystal Fresh™ deodorant er lavet af ægte krystaller fra mineralsalte – og er således hverken flydende eller geléagtig, og det er ikke nødvendigt med spray for at påføre den huden. Crystal Fresh™ holder ubehagelige kropslugte fuldstændigt væk – på en enkel og naturlig måde.

  • 100 % effektiv – hele dagen lang!
  • Indeholder ikke parfume
  • Indeholder ikke olie eller gel, der kan få huden til at føles fedtet
  • Drøj i brug
  • Ideel til sart hud

Den passer til alle hudtyper – også den meget sarte hud. Og i modsætning til de gængse, parfumerede deodoranter er formålet med Crystal Fresh™ ikke at dække over kropslugt ved hjælp af duft. Den er uparfumeret, og du kan derfor bruge din yndlingsparfume, som du har lyst til, uden at blande dufte.

Anvendelse

Når du har taget bad, og din hud stadig er fugtig, anvender du Crystal Fresh™ under armene eller andre steder på kroppen, hvor du sveder, og derefter tørrer du dig med et håndklæde. Anvender du Crystal Fresh™ på andre tidspunkter end i forbindelse med et bad, kan du fugte krystallen inden anvendelsen.

Crystal Fresh™ indeholder ikke den fedtede olie eller gel, som findes i mange andre deodoranter, og som tilstopper dine porer. Den holder din krop lugtfri, og samtidig kan dine porer ånde på en naturlig måde. Crystal Fresh™ er desuden farveløs, så du risikerer ikke pletter på tøjet. Den indeholder ikke drivgasser, som kan skade ozonlaget.

Forhandles af velassorterede helsekost- og matasforretninger, samt apoteker.

Læs også
Masker og cremer til ansigt og krop
Sådan klarer du sommervarmen – på den miljørigtige måde
Dufte øger arbejdslyst og humør
Æteriske olier dufter godt, føles godt og virker godt
Lavendel – en velduftende svampedræber