Personlig pleje og wellness Vitaminlignende stoffer

Forbrugererfaring: Betacaroten gør huden klar til solen

En forbruger fortæller…

I alle de år, jeg kan huske, har jeg været generet af soleksem, og da vi i vores familie er meget glade for at rejse til Spanien og bade og solbade, har jeg i været ret plaget af denne eksem. Jeg har vel prøvet næsten alt mellem himmel og jord og har også i en del år fået indsprøjtninger for det i Spanien, men det var jeg ikke helt tryg ved.

Så læste jeg i foråret 1989 i et ugeblad om betacaroten, om hvor god den er for lys og nordisk hud, så man ikke bliver solskoldet, især hvis man skal sydpå, hvor solen jo er meget stærk. Vi skulle netop på ferie til Mallorca sammen med vores datter og svigersøn, som begge har meget sart og lys hud og tit bliver meget forbrændte. Jeg fortalte dem om betacaroten og foreslog dem, at de tog nogle af disse kapsler både før og under ferien.

Start sommer-og-sol-perioden med et tilskud af betacaroten til hudenJeg besluttede også selv at give betacaroten en chance, og aldrig har jeg været så glad for noget. Tre uger i sol fra morgen til aften uden den mindste smule eksem! Min datter og svigersøn blev også flot brune uden nogen som helst solskoldethed!

Nu har jeg været en uge på Gran Canaria, hvor jeg selvfølgelig også tog betacaroten, og jeg havde ikke den mindste smule eksem, noget der førhen havde været utænkeligt.

Så tak for dette dejlige produkt, som jeg selvfølgelig fortæller vidt og bredt om til alle, der gider høre på mig.

Mange venlige hilsener
Birgit, Glostrup

Læs også
Carotenoider: Hvor findes de, og hvad kan de?
Naturlig solbeskyttelse fra tomater
Solbrun, men ikke solbranket
Betacaroten giver effektiv beskyttelse mod solskoldning
Betacaroten absorberes godt
Naturlig solskærmende kur til din hud
Carotenoider – solskærmen
Immunforsvar, lymfocytter og betacaroten