Godt at vide

Forbrugererfaring: Spisekisel hjalp min hund

En forbruger fortæller…

Jeg har igennem et par år taget spisekisel som tilskud, da jeg er i overgangsalderen og derfor har en del hedeture og humørsvingninger. Det har jeg været godt tilfreds med, men nu kommer det pudsige, som tabletterne også virker på.

Jeg har en lille pekingeser, som jeg har måttet til dyrlæge med utroligt mange gange, fordi den kradsede sig, så det ikke var til at holde ud, og efterhånden kneb det også med at få råd til de dyre regninger til forskellige sprøjter og piller. En dag, da der ikke var flere piller i huset, kom den hen til mig, da jeg stod og skulle til at tage mine, og jeg tænkte: Jeg giver ham et par kiseltabletter (hunden spiser dem selv uden nogen protest, og uden at de kommes i nogen lækkerbisken).

Nu har han spist dem i godt 4 måneder, og kløen er stærkt aftaget. Desuden har han fået en pænere pels.

Blot disse par ord for at fortælle, at noget, som vi mennesker har godt af, også kan være godt til dyr. Jeg tager 6 tabletter om morgenen, og hunden får 2.

Spisekisel hjalp min hundMed venlig hilsen
C. S. Ansager

Læs også
Kisel – et vigtigt, men overset mineral
Kisel – en kort introduktion
Kisel gør håret tykkere
Hunde har også godt af kosttilskud
Carnitin – også til hund og kat
Unik Spirulina – fantastisk til mennesker og dyr