Calcium

Kalk + Magnesium: Et af fremtidens vigtigste kosttilskud

Naturens rige kilde til magnesium og kalk

Som så ofte før når vi er truet af sygdomme og organiske forstyrrelser, kommer naturen os dog til hjælp i og med, at der findes en speciel magnesiumrig kalksten, som kan give os det nødvendige tilskud til kosten af magnesium, samtidig med at vi fra samme kilde får et meget værdifuldt tilskud af calcium.

Kalk + Magnesium-tabletter er den ideelle løsning på de problemer, der kan opstå som følge af en moderne magnesium/calciumfattig kost. Tabletterne er 100 % naturlige og uskadelige. Hver tablet indeholder 96 mg calcium og 53 mg magnesium samt en del vigtige sporstoffer. 1-3 tabletter om dagen vil i de fleste tilfælde være tilstrækkeligt, men vil man være sikker på at opnå maksimal dækning, tager man 5 tabletter til hvert hovedmåltid.

Kalk + magnesium i én tabletVirkninger ved magnesium

  • Virker som anti-syrefaktor til beskyttelse af mennesker mod syreregnens nedbrydning af naturen og mennesker
  • Øger tumorpatienters appetit og velvære
  • Helbreder et bredt spektrum af reumatiske lidelser
  • Modvirker gennemblødningsforstyrrelser og hjerteinfarkt
  • Bedrer mindst 25 % af epilepsipatienternes kemifunktion
  • Er en forudsætning for sportslige toppræstationer
  • Modvirker hjertespasmer/kramper
  • Modvirker for tidlige fødsler
  • Forebygger nedbrydningen af knoglernes kalk ved indtagelse af mindst 70 g protein daglig
  • Modvirker stress og nervelidelser

Undersøgelser overalt i den industrialiserede verden peger på, at et meget betydeligt antal mennesker mangler magnesium, et mineral, der i de senere år også populært er blevet kaldt »mirakel-mineralet« eller »anti-stress-mineralet«.

Men magnesium er ikke blot blevet kendt og efterspurgt på grund af dets evne til at bekæmpe stress og nervøse tilstande; en række andre lidelser som hjerteinfarkt, reumatisme, epilepsi, prostata, alkoholisme, nyresten, for højt blodtryk, depressioner og søvnløshed har vist sig ofte at hænge sammen med magnesiummangel og følgelig også at kunne behandles med et særligt tilskud af dette mineral.

Selv angående så alvorlige lidelser som hjerteinfarkt og epilepsi er der fra lægelig side fremkommet meget lovende rapporter om positive behandlingsresultater. Og det er så meget mere opmuntrende, som man ved, at hyppigheden af hjerteinfarkt tager til verden over. For tiden ligger antallet af tilfælde på 22-25 pr. 10.000 personer.

Kalk + Magnesium tabletter er et kosttilskud for alle

Det er ikke kun syge mennesker, der har brug for ekstra magnesium; det samme er tilfældet med sportsfolk og alle, der har hårdt fysisk arbejde.

Under svangerskabet har kvinden et forøget behov for magnesium, der samtidig er en beskyttelsesfaktor for den ufødte mod blyforgiftning. Kramper i nakke og ben, muskelkramper, især hos sportsfolk, uforklarlige temperaturstigninger og hyppig optræden af hedefornemmelser på hudoverfladen er symptomer, der fortæller os, at organismen mangler magnesium.

Læs også
Calcium og magnesium og risikoen for diabetes type II
Calcium – din krops vigtigste mineral
Calcium fremmer en sund tarm
Magnesium: Hvad er det?
Magnesium – det bedste til dig og dit hjerte
Ragnar Berg: Calciumstofskiftet – et samspil med andre stoffer