B-vitaminerne

B-vitaminer mod stress, uro og angst

Stress er en folkesygdom i dagens Danmark: Et stadigt højere tempo i hele vores dagligdag, stadigt større forventninger fra én selv og andre, daglige frustrationer over ikke helt at slå til – der er mange parametre, der spiller ind.

Og stress avler stress … Appetitløshed, søvnløshed, depression, irritation og manglende koncentration er blot nogle få symptomer, som giver sig udslag i uhensigtsmæssig adfærd, der blot stimulerer nye stress-symptomer. Mangelfuld og fejlagtig ernæring kombineres ofte med overforbrug af alkohol og tobak. En forbedret sundhedstilstand – en genopretning af helbredet – kræver en ændret livsstil. Men der skal kræfter til.

B-vitaminkomplekset indeholder essentielle næringsstoffer, som arbejder sammen og supplerer hinanden. De er nødvendige for nervesystemets funktionsdygtighed, og de hjælper kroppen med at nedbryde proteiner og fedtstoffer og med at omdanne kulhydrater til energi. Samtidig er de vandopløselige og oplagres derfor ikke i kroppen – hvilket betyder, at de må tilføres hver dag. Også de dage, hvor travlhed, træthed og modgang ikke inspirerer til at bruge tid på en alsidig og veltillavet kost.

Her kommer produktet Total B-Complex fra Danmarks ældste naturfirma Natur-Drogeriet A/S ind i billedet. Det indeholder alle B-vitaminerne og andre vigtige stoffer, der er nødvendige for at opretholde en tilfredsstillende sundhedstilstand eller genoprette eventuel ubalance.

Total B-Complex har en gavnlig indvirkning mod stress, uro og angst

Læs også
Total B-Complex – alle B-vitaminerne + lidt mere
B-vitaminerne har stor betydning for dit helbred
B-vitaminmangel er almindelig hos ældre mennesker
Depression og mangel på B-vitaminer
Multivitaminer påvirker dit humør og dit velbefindende
God kondition modvirker stress
Stress: Adaptogene droger, der kan hjælpe
Tro hjælper, når livet er ved at slutte
Kvinder tackler modgang bedre end mænd – og lever derfor længere