Vitaminer & Mineraler

Vælg det rigtige multivitamin-/mineralpræparat – Maximum!

Maximum er en omfattende multivitamin-/mineraltablet, der dækker dit behov for næringsstoffer – plus lidt mere!

Moderne kost er ofte fattig på vitaminer og mineraler – tør du basere din og dit barns helse på såkaldt “god dansk normalkost”? Det er der stadig færre, der tør! Der findes i dag forvirrende mange vitamin- og mineralpræparater. Hvilket skal man vælge?

Betingelser for kvalitetsprodukter

For at besvare dette spørgsmål må man gøre sig klart, hvilke krav man kan og skal stille til et moderne, alsidigt kosttilskud. Her er 6 betingelser, der afgør, om et vitaminpræparat kan betragtes som et virkeligt kvalitetsprodukt. Lever Maximum op til disse krav?

1.
 Præparatet skal indeholde alle de vitaminer og mineraler, som man i dag véd, har betydning for vores helse – så undgår du at skulle købe mere end ét kosttilskud.
Ja! Maximum er et bredtdækkende kosttilskud med alle vigtige vitaminer og mineraler – og de allerfleste giver en dækning på 100 % af anbefalet daglig tilførsel (ADT).

2. Der skal ikke kun indgå syntetiske vitaminer og uorganiske mineraler. Disse næringselementer skal også være til stede i naturlig form – det betyder noget for den afgørende faktor: Optagelsen i organismen.
Ja! Maximum indeholder naturidentiske vitaminer og mineraler i de på pakningen klart deklarerede mængder, men desuden tilfører den organismen de naturlige vitaminer og mineraler, der findes i de meget næringsholdige plantesubstanser Unik Spirulina, Bio Chlorella og Grøn Byg.

3. Det er vigtigt, at selv mindre kendte vitaminer (fx K) og spormineraler findes i præparatet, ellers risikerer man en “blokering” i optagelsen af de øvrige næringsstoffer.
Ja! Maximum indeholder vitaminer og mineraler, som normalt ikke forekommer i multivitamin/mineraltilskud, bl.a. K-vitamin, calcium, fosfat og kalium. I de førnævnte plantesubstanser forekommer der desuden talrige spormineraler.

4. I de seneste 10-20 år har man fået en lang større erfaring med energigivende og uskadelige naturmidler. Et moderne kosttilskud skal udnytte denne viden, så træthed og uoplagthed bekæmpes.
Ja! Maximum er tilsat Ginseng G1000. Ginseng styrker bevisligt udholdenheden og er energiopbyggende over en længere periode.

5. Selv i mindre omfattende præparater er der tale om en kraftig koncentration af vitaminer og mineraler. Det giver en del mennesker mavekneb. Et kvalitetspræparat skal tage højde for denne risiko og indeholde mavestyrkende og skånende substanser.
Ja! Maximum er gjort mavevenlig, idet der er tilsat den naturligt mavestyrkende droge ingefær.

6. Vores fødevarer fyldes mere og mere med syntetiske farvestoffer, konserveringsmidler osv. Dette medfører for mange mennesker ubehagelige allergisymptomer. Derfor skal et godt kosttilskud være uden kunstige tilsætningsstoffer.
Ja! Maximum er fremstillet som Danmarks mest omfangsrige kostforsikring – uden nogen former for kunstige tilsætningsstoffer.

Maximum forhandles af Natur-Drogeriet A/S og kan købes hos Matas, i helsekostforretninger og online.

Vælg det rigtige multivitamin-/mineralpræparat - Maximum!

Læs også
Maximum: Danmarks bedste kostforsikring
En vitaminpille om dagen mindsker måske kognitiv svækkelse
Fakta om vitaminer og mineraler
Multivitaminer påvirker dit humør og dit velbefindende
Godt at vide om mineraler
Toksicitet i vitaminer og mineraler
Hvor sund er du?
Fosfat: Uden fosfat går det ikke
Næringsstofmangel i befolkningen
Anprisninger: A-vitamin
Anprisninger: B1-vitamin (thiamin)
Anprisninger: B2-vitamin (riboflavin)
Anprisninger: B3-vitamin (niacin)
Anprisninger: B5-vitamin (pantotensyre)
Anprisninger: B6-vitamin (pyridoxin)
Anprisninger: Biotin
Anprisninger: B9-vitamin (folsyre)
Anprisninger: B12-vitamin (cobalamin)
Anprisninger: C-vitamin
Anprisninger: D-vitamin
Anprisninger: E-vitamin
Anprisninger: K-vitamin
Anprisninger: Jern
Anprisninger: Jod
Anprisninger: Kobber
Anprisninger: Krom
Anprisninger: Magnesium
Anprisninger: Mangan
Anprisninger: Molybdæn
Anprisninger: Selen
Anprisninger: Zink