Naturlig støtte til vægttab

Tab dig uden at føle sult med Unik Spirulina

Et fantastisk, naturligt kosttilskud af plankton kan hjælpe dig til at tabe de overflødige kilo uden sultfornemmelse.

Unik Spirulina, en encellet plante, som vokser i varmt friskt vand, er et fantastisk kosttilskud. Man har i flere år vidst, at Unik Spirulina er et glimrende næringsmiddel med omkring 70 % protein af høj kvalitet (den nøjagtige procent afhænger af vækstbetingelserne), alle otte essentielle aminosyrer, vi­taminer og mineraler og endog essentielle fedtsyrer. Værdien ­af Unik Spirulina er så stor, at den nu dyrkes kommercielt som næringsmiddel i flere forskellige områder med varmt vand jorden over.

Unik Spirulinas evne til ef­fektivt at nedsætte appetitten har gjort den kendt hos tusinder af forbrugere herhjemme. Konstant sultfornemmelse, kedelige diætkure og utilstrækkelig dækning af kroppens virkelige næringsbehov er tre vigtige grunde til, at slankekure slår fejl. Med Unik Spirulina behøver du ikke omlægge din kost drastisk. Unik Spirulina virker som en “appetit-fjerner” og hjælper dig til at spise mindre, uden at du føler dig plaget af sult.

Unik Spirulina er et næringsmiddel og ikke medicin. Der anbe­fales 4 kapsler før hvert måltid, og du kan også tage Unik Spirulina mellem måltiderne.

Læs også
Unik Spirulina – den ærlige og naturlige slankepille!
Unik Spirulinas slankeeffekt – videnskabeligt bevist
Spirulina – en fantastisk fødevare og appetitdæmper!
Spirulina: Ren energi i pulver- og kapselform
Vægttab med proteinrig kost
Lad ikke slankekuren vare hele livet
Body-Heat – en genvej til vægttab