Naturlig støtte til vægttab

Unik Spirulina – den ærlige og naturlige slankepille!

Facts om Unik Spirulina alger

  • Ren vegetabilsk oprindelse, modnet under Mexicos varme sol
  • Ingen kunstige tilsætningsstoffer, sukker eller konserveringsmidler
  • Særdeles rig på protein – indholdet hører til blandt de højeste for rent vegetabilske produkter (65-71 %)
  • Indeholder alle 8 essentielle aminosyrer
  • Værdifuld vitaminsammensætning, fx er indholdet af B12 2½ gange så højt som i lever, og spirulina er en af de rigeste kilder for provitamin A
  • Højt mineralindhold
  • Ideelt til vægtkontrol og slankekure, som energibidrager ved legemlig/åndelig anstrengelse, som proviant til vandrere, som tilskud til den daglige kost.

Unik Spirulina - den ærlige og naturlige slankepille!

Virkninger

Alle indholdsstoffer i  Unik Spirulina-mikroplankton modner i naturens egne vækstprocesser og bliver ikke sammensat af kunstige udtræk i et laboratorium. Den, som jævnligt indtager  Unik Spirulina, kan forholdsvis hurtigt fastslå den positive, energigivende virkning på legemet. Men Unik Spirulinas virkning, at det nedskriver den daglige næringsindtagelse, er dets tyngdepunkt:

Vægtkontrol og slankekure uden sult

Dette er en ny måde at kontrollere legemsvægten på – til trods for at legemet bliver forsynet med flere næringsstoffer, end det tilsyneladende før var tilfældet. Hvis Unik Spirulina kapsler (ca. 5 kapsler) indtages 30 minutter før hvert måltid, er det overraskende, hvordan sulten forsvinder, og man hurtigere føler sig mæt. Ofte kan det være tilstrækkeligt, så et måltid kan springes over, uden at man har følelsen af, at man giver afkald på noget.

Kroppens trang til mad eller noget bestemt, fx søde sager, er et sikkert tegn på, at den ikke er rigtigt ernæret. Ved utilstrækkelig kost eller ved manglende evne til at optage og udnytte de tilførte næringsstoffer, uafhængigt af hvor meget man spiser, kan man få denne nagende trang efter mere. Du kan tilfredsstille disse krav om næringsstoffer med Unik Spirulina – og det med den mindst mulige mængde kalorier (under 100 pr. dag).

Fastekure

I århundreder har fastekure været anset som væsentlige for den åndelige og legemlige renselse. Problemet har dog været, at ikke enhver kunne gå lige til sådan en kur, for de daglige forpligtelser blev for store og kom til at lide under, at der ikke blev indtaget nogen næring. Men nu kan du tage Unik Spirulina-kapsler sammen med frugt eller grønsagssaft.

Turproviant

Her taler fordelene for sig selv. Hvor mange af os har ikke været på vandreture, hvor vi stønnede over den tunge rygsæk og de mange fødevarer, der måtte medbringes. I Unik Spirulina har du et energirigt og næringsrigt kosttilskud med en vægt på mindre end 200 g til en tur på to eller tre uger i fjeldet, eller hvor man vil. Under turen forsyner Unik Spirulina kroppen med de næringsstoffer, der er nødvendige for at opretholde ydeevnen og velværet.

Energigivende for aktive sportsfolk

I USA beretter flere sportsfolk allerede om deres erfaringer. Om forøgelse af den kropslige aktivitet og vitalitet, som sker ved indtagelse af Unik Spirulina, såvel som om den mærkbare og forbavsende hurtige energisyntese i kroppen. Ved mange maratonløb har løbere ved tilbagekomsten berettet om den fornyede aktivitet og styrke, de oplevede ved, at de under løbet havde indtaget  Unik Spirulina kapsler. Fordelene er iøjnefaldende. Intet sukker eller sødemiddel, der normalt indtages sammen med andre energigivere. Ingen fast føde eller saft belaster kroppen under konkurrencer eller træning.

Unik Spirulina fås i pulver og kapsler, forhandles af Natur-Drogeriet A/S og kan købes i helsekostbutikker og hos Matas.

Læs også
Unik Spirulina – aztekernes hellige superfødemiddel
Unik Spirulinas slankeeffekt – videnskabeligt bevist
Tab dig uden at føle sult med Unik Spirulina
Unik Spirulina – et sandt energilager
Vand – en genvej til vægttab og velvære
Guarana kan støtte vægttabsprogrammer