Drikke

Opkvikkende drikke med Fussi Te og Guarana

Fussi Te og Guarana er mentale opkvikkereDen hurtige

Rør 1 tsk Fussi Te og 1 tsk honning/rørsukker ud i et krus med en lille smule kogende vand, til det er jævnt. Tilsæt 2/3 kogende vand og 1/3 mælk, rismælk eller sojamælk. Tip: Du kan bruge Guarana-pulveret i stedet for Fussi Te.

Den omstændelige

Varm 1 tsk Fussi-Te og ½ krus vand op i en kasserolle under omrøring med piskeris, indtil det når kogepunktet. Tilsæt ½ krus mælk, rismælk eller sojamælk, og pisk igen, indtil det når kogepunktet. Kan sødes med honning eller rørsukker til sidst. Tip: Du kan bruge Guarana-pulver i stedet for Fussi Te.

Den fuldstændige

Bland ½ tsk Fussi-Te og ½ tsk Guarana-pulver og brug blandingen som i de to ovenstående opskrifter. Tip: Du kan bruge Guarana-pulver i stedet for Fussi Te.

Den aromatiske

Rør 1 tsk Fussi Te, ½ tsk kakao eller karob (johannesbrødkernemel) og 1 tsk honning/rørsukker ud i et krus med lidt kogende vand til en jævn masse. Tilsæt kogende vand eller mælk efter behov.

Fussi Te og Guarana er mentale opkvikkereUrterne er rå urter (dvs. ikke forkogte eller behandlede), så de smager bedst og er lettere at fordøje, når de bliver opvarmede – og allerbedst, når de koges en smule. Produkterne indeholder koffein, så du skal selvfølgelig ikke overdrive, men et par kopper om dagen er i orden.

Læs også
Fussi te gi’r dig et energi-boost
Guarana – ren energi fra den brasilianske jungle
Energidrik med johannesbrødkernemel
Energi gennem kosten
Urteopkvikker