Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Henna-hårfarve-serien

Farver der forynger dit hår!
Naturkosmetik omfatter i dag mange sikre og stadig mere effektive kosmetikprodukter, der er nemme at bruge -f .eks. denne nye serie til farvning og vitalisering af hår.

Det lader sig ikke nægte: et mat, træt og glansløst hår gør ikke noget spændende indtryk og lægger flere år til en kvindes udseende, og også et ungt og velplejet ansigt kommer let til at miste meget af sin friskhed, hvis håret er blevet kedeligt.

En ny farve på håret er virkelig noget, som lyser op og ændrer hele den personlige fremtoning. Kemisk farvning giver mange muligheder at vælge imellem, men ulempen er, at kemiske farvemidler indeholder substanser, der ødelægger hårets fibre.

Dette kan man undgå ved at anvende naturlige farvestoffer, der ikke bare giver håret mere varme og glansfulde farvetoner, men også vitaliserer og beskytter det.

Henna-hårfarve-serien:
Henna-hårfarve-serien består af rene naturprodukter og omfatter:

HENNA Red Hair, HENNA Dark Hair og HENNA Neutral Hair.

Med disse præparater er det muligt at farve håret i forskellige farvetoner, alt efter din egen naturlige hårfarve og farveintensiteten.

Præparaterne er fremstillet af plantefarvestoffer, som har været kendt og værdsat i tusinder af år. Med disse naturlige hårfarvepræparater kan de fleste kvinder forny deres hår på en spændende og personlig måde - og sige 100 procent farvel til kemisk og syntetisk hårfarvning!

HENNA Red Hair
- giver en rød/rødbrun farvetoning, afhængig af den enkeltes naturlige hårfarve.
Velegnet til almindelige mellemblonde eller let brunlige hårtyper, der med HENNA Red Hair får en varm rødtoning med flotte reflekser.

HENNA Dark Hair
- er tilsat blade fra planten indigo, således at håret bliver mørkt med en svag lilla-toning. Giver en dyb og samtidig raffineret toning af mørke hårtyper.

HENNA Neutral Hair
- dette præparat farver ikke håret, men vitaliserer det, idet der lægger sig et beskyttende lag omkring hvert enkelt hår. Samtidig med at beskytte og styrke håret gør HENNA Neutral Hair håret glansfyldt og mere fyldigt.

Produkterne fremstilles af NATUR-DROGERIET A/S og forhandles i pakninger à 200 g og er forsynet med en udførlig brugsanvisning, således at du selv kan foretage farvningen let og problemfrit.

Serien forhandles af apoteker, materialister og helsekostforretninger.

HENNA Red Hair 200 g
Til naturlig, individuel rødtoning af dit hår. Udførlig brugsanvisning nedenfor.

Vigtigt!
Denne vare bør ikke anvendes, hvis håret er permanentet eller i øvrigt er blevet behandlet med kemiske præparater (blegning, affarvning o.lign.)

Brugsanvisning:
HENNA Red Hair
Til naturlig, individuel rødtoning af dit hår.

Du skal bruge:

 • en pakke HENNA Red Hair (halvdelen af pakken = 100 gram rækker til skulderlangt hår),
 • en skål til udrøring og en ske,
 • varmt vand,
 • citronsaft,
 • plastik- eller gummihandsker,
 • vaseline eller en fed, hudbeskyttende creme,
 • en plastikbadehætte,
 • håndklæder.

Sådan gør du:
Først vaskes håret i en mild og skånsom shampoo. Tør håret med et håndklæde, og tilbered blandingen således:

Der røres en lind grød af 3 dele varmt vand og 1 del HENNA Red Hair. Tilsæt nogle dråber citronsaft, da farvningen af huden derved mindskes. Det anbefales at teste blandingen på nogle få hår; hvis farven ønskes stærkere, tilsættes mere HENNA Red Hair, hvis den ønskes nedtonet, kan det gøres med en stærk kamillete. Smør vaselinen eller hudcremen ind hele vejen rundt langs hårkanten, på panden, kinderne og ørerne for at undgå farvning af huden. Massen kan nu påføres, og det anbefales at bruge plastik- eller gummihandsker. Skil håret over hele hovedbunden, og påfør massen jævnt og systematisk fra hovedbunden til hårspidserne, eller masser blandingen ind i håret i ca. 5 minutter. Fjern straks farvepletter, der sætter sig på huden. Dæk håret med en plastbadehætte, og bind et dampende varmt håndklæde omkring hovedet.

Farvetid og efterbehandling: Alt efter den naturlige hårfarve og den ønskede farvningsgrad ligger farvetiden mellem 15 minutter (let toning) og 2 timer (intensiv toning). Der gælder regelen: jo mørkere hår, desto længere farvetid. Når farvestoffet har virket, til den ønskede farve er opnået (test med nogle enkelte hårtotter), skylles håret omhyggeligt og vaskes i en mild shampoo, hvorefter det tørres. Evt. farvepletter på huden forsvinder hurtigt og kan fjernes med lidt citronsaft eller eddike. Farven holder i 5-6 måneder.

Vigtigt!
Farveresultatet afhænger af din individuelle hårfarve, blandingens koncentration og farvetiden. Farvning med HENNA Red Hair vil således altid give dit hår et personligt præg. For at dette mest muligt svarer til dine ønsker, er det vigtigt at teste blandingen på nogle få hår, før den endelige farvning foretages. Lyseblondt og gråt hårfår en meget stærk rødfarvning, som de fleste vil opfatte som ekstremt farvedominerende. De bedste resultater med HENNA Red Hair opnås med mellemblondt og mørkt hår.

HENNA Dark Hair 200 g
Til naturlig, individuel mørktoning af dit hår. Udførlig brugsanvisning nedenfor.

Vigtig!
Denne vare bør ikke anvendes, hvis håret er permanentet eller i øvrigt er blevet behandlet med kemiske præparater (blegning, affarvning o.lign.)

Brugsanvisning:
HENNA Dark Hair
Til naturlig, individuel mørktoning af dit hår.

Du skal bruge:

 • en pakke HENNA Dark Hair (halvdelen af pakken = 100 gram rækker til skulderlangt hår),
 • en skål til udrøring og en ske,
 • varmt vand,
 • citronsaft,
 • plastik- eller gummihandsker,
 • vaseline eller en fed, hudbeskyttende creme,
 • en plastikbadehætte,
 • håndklæder.

Sådan gør du:
Først vaskes håret i en mild og skånsom shampoo. Tør håret med et håndklæde, og tilbered blandingen således:

Der røres en lind grød af 3 dele varmt vand og 1 del HENNA Dark Hair. Tilsæt nogle dråber citronsaft, da farvningen af huden derved mindskes. Det anbefales at teste blandingen på nogle få hår; hvis farven ønskes stærkere, tilsættes mere HENNA Dark Hair, hvis den ønskes nedtonet, kan det gøres med en stærk kamillete. Smør vaselinen eller hudcreme ind hele vejen rundt langs hårkanten, på panden, kinderne og ørerne for at undgå farvning af huden. Massen kan nu påføres, og det anbefales at bruge plastik- eller gummihandsker. Skil håret over hele hovedbunden, og påfør massen jævnt og systematisk fra hovedbunden til hårspidserne, eller masser blandingen ind i håret i ca. 5 minutter. Fjern straks farvepletter, der sætter sig på huden. Dæk håret med en plastbadehætte, og bind et dampende varmt håndklæde omkring hovedet.

Farvetid og efterbehandling: Alt efter den naturlige hårfarve og den ønskede farvningsgrad ligger farvetiden mellem 15 minutter (let toning) og 2 timer (intensiv toning). Der gælder regelen: Jo mørkere hår, desto længere farvetid. Når farvestoffet har virket, til den ønskede farve er opnået (test med nogle enkelte hårtotter), skylles håret omhyggeligt og vaskes i en mild shampoo, hvorefter det tørres. Evt. farvepletter på huden forsvinder hurtigt og kan fjernes med lidt citronsaft eller eddike. Farven holder i 5-6 måneder.

Vigtigt!
Farveresultatet afhænger af din individuelle hårfarve, blandingens koncentration og farvetiden. Farvning med HENNA Dark Hair vil således altid give dit hår et personligt præg. For at dette mest muligt svarer til dine ønsker, er det vigtigt at teste blandingen på nogle få hår, før den endelige farvning foretages. HENNA Dark Hair intensiverer naturligt mørke hårfarver. Bruges ikke til gråt eller lyst hår!

HENNA Neutral Hair 200 g
Til naturlig pleje og vitalisering af dit hår. Udførlig brugsanvisning nedenfor.

Vigtigt!
Denne vare bør ikke anvendes, hvis håret er permanentet eller i øvrigt er blevet behandlet med kemiske præparater (blegning, affarvning o.lign.).

Brugsanvisning:
HENNA Neutral Hair
Til naturlig vitalisering og pleje af dit hår.

Du skal bruge:

 • en pakke HENNA Neutral Hair (halvdelen af pakken = 100 gram rækker til skulderlangt hår),
 • en skål til udrøring og en ske,
 • varmt vand,
 • vaseline eller en fed, hudbeskyttende creme,
 • vat,
 • håndklæder

Sådan gør du:
Først vaskes håret i en mild og skånsom shampoo. Tør håret med et håndklæde og tilbered blandingen således:

Der røres en lind grød af ca. 3 dele vand og 1 del HENNA Neutral Hair. Smør vaseline eller hudcreme ind hele vejen rundt langs hårkanten, på panden, kinderne og ørerne for at undgå farvning af huden. Massen kan nu påføres det våde hår tot for tot. Hårkanten dækkes derefter med en vatstrimmel for at forhindre, at væske siver ned over ansigt og nakke.

Håret dækkes med et håndklæde, og plantehårkuren får lov til at virke mellem et kvarter og 4 timer, idet du gerne må tørre håret med en hårtørrer eller evt. tørrehjelm. Når blandingen har virket den ønskede tid, skylles håret med rigeligt varmt vand og tørres.

Vigtigt!
Ved blondt hår bør virketiden ikke overskride 20 minutter, da håret så kan bliver mørkere. Problemer som hurtigt fedtende hår og skæl med irriteret hovedbund kan bekæmpes med en kurmæssig behandling (hver 2. eller 4. uge).

Serien forhandles af apoteker, materialister og helsekostforretninger.

Health News 2003

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012