Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Muno Colostrum mod influenza

De kliniske tegn på influenza er typisk feber (37-39o for voksne og ofte højere for børn) og luftvejsproblemer, f.eks. hoste, ondt i halsen, rindende eller tilstoppet næse, samt hovedpine, muskelsmerter og ofte ekstrem træthed. Kvalme, opkastning og diarré kan forekomme ved influenza, specielt hos børn, men maveproblemer spiller sjældent den store rolle ved denne form for infektion. Udtrykket "maveforkølelse" bruges af og til misvisende om mave-/tarmproblemer, som skyldes andre former for mikroorganismer.

De fleste, der rammes af influenza, kommer fuldstændigt til hægterne i løbet af 1-2 uger, men hos nogle giver smitten komplikationer, der kan udvikle sig til at være livstruende, f.eks. i form af lungebetændelse. I gennemsnit er influenza skyld i ca. 20.000 dødsfald i USA om året og derudover et stort antal hospitalsindlæggelser. Influenza-relaterede komplikationer kan forekomme i alle aldersklasser, men ældre og personer med kroniske sygdomme er i langt større fare for at udvikle alvorlige følgesygdomme efter en influenza end yngre, raske mennesker.

Muno Colostrum mod ondt i halsen, forkølelse og influenza
I et kontrolleret forsøg, som gik ud på at finde ud af, hvor effektivt Muno Colostrum er mod ondt i halsen (et af de første tegn på, at der er en forkølelse eller influenza på vej), viste deltagerne tegn på, at symptomerne blev betydeligt reduceret allerede fra dag 1 (Aabakken). Andre lignende undersøgelser (af de bakterier, der giver betændte mandler) har vist lignende gode resultater (Urban).

Hvorfor ikke styrke immunforsvaret naturligt?
Hvert år modtager mange mennesker en influenzavaccine i et forsøg at undgå at blive smittet med det pågældende års influenzavirus. Det er vigtigt at huske på, at der findes mange virusarter, der giver influenza, og at det er umuligt at lave en vaccine, som kan modvirke alle. Vaccinationer er ikke uden risiko og bivirkninger, eftersom vaccinen fremstilles ved hjælp af dræbte eller svækkede vira eller bakterier. De kan være meget farlige, og for mange mennesker får en vaccination alvorlige følger. Hvorfor ikke styrke dit eget immunforsvar på ufarlig vis med Muno Colostrum og Lactoferrin kapsler?

Muno Colostrum hæmmer herpes-virus
Der findes desuden en række undersøgelser, som viser, at Muno Colostrum og Lactoferrin kan hæmme formeringen af adskillige arter af herpes vira, bl.a. Herpes Simplex type 1 og 2 (Marchetti, Siciliano, Hasegawa). Lactoferrin er også kendt for at kunne forhindre, at virus optages i kroppen og/eller trænger ind i en værtscelle. Det vil sige, at stoffet synes at virke i de tidlige stadier af en virusinfektion. Forskerne hævder, at Lactoferrin har en kraftig antiviral virkning og kan være en nyttig hjælp til forebyggelse af visse herpes-infektioner hos mennesker (Hasegawa).

Undersøgelser tyder også på, at personer med akutte virusinfektioner har et nedsat indhold af Lactoferrin i blodet sammenlignet med raske personer. Dette kunne tyde på, at man ved virale infektioner oparbejder en defekt i den neutrofile Lactoferrin-syntese (Baynes).

Forhåbentlig vil der snart blive gennemført kliniske forsøg på mennesker, som kan påvise en virkning over for Epstein-Barr-virus ved indtagelse af Muno Colostrum og Lactoferrin. I mellemtiden må vi glæde os over, at personer med kronisk træthedssyndrom i stadigt stigende antal rapporterer om gode resultater med disse to stoffer.

Det er min erfaring, at de patienter, som får mest ud af at tage Muno Colostrum og Lactoferrin, er de, der har et dårligt immunforsvar eller lider af kroniske og tilbagevendende symptomer som f.eks. kronisk træthedssyndrom, Crohn’s Sygdom, smitsom diarré, bihulebetændelse og fibromyalgi.

Kenneth D. Johnson, S.M.D., S.N.D., O.M.D., Ph.D., internationalt anerkendt ortomolekylær ernæringsekspert.

 

Siden 1985 er de cytokiner, der findes i colostrum (Interleukin 1-6 og 10, Interferon G og lymfokiner), noget af det mest veludforskede, når det gælder om at finde en kur mod kræft. Desuden har man fundet frem til, at colostrum lactalbumin kan sikre, at det kun er kræftceller, der dør (apoptose), hvorimod det omgivende væv ikke påvirkes.

Blandingen af immun- og vækstfaktorer i Muno Colostrum kan hæmme spredningen af kræftceller. Hvis virus er involveret i kræftens opståen eller spredning, kan Muno Colostrum vise sig at være en af de bedste måder at forebygge og kontrollere sygdommen på.

Af alle disse gode grunde anbefaler jeg stærkt alle kræftpatienter at gøre Muno Colostrum til et af deres vigtigste våben i kampen mod sygdommen.

Desuden kan Muno Colostrum mildne virkningen af de cellebeskadigende stoffer, der anvendes ved kemoterapikure. Stoffet fremmer faktisk kemoterapien, så man kan modtage større doser uden at blive så syg af kuren.

Kenneth D. Johnson, S.M.D., S.N.D., O.M.D., Ph.D., internationalt anerkendt ortomolekylær ernæringsekspert.

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012