Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

E-vitamin reducerer inflammation


I tidsskriftet Experimental Physiology offentliggjorde forskere fra University of Illinois den opdagelse, at E-vitamin har en betændelseshæmmende virkning i dyremodeller.

Et forskerteam under ledelse af professor i kinesiologi og folkesundhed Kimberly Huey, PhD, gav E-vitamin eller placebo til en gruppe mus i tre dage, inden de gav dyrene en indsprøjtning af en lav dosis E.coli-lipopolysakkarid for at fremkalde inflammation. En kontrolgruppe fik en dosis saltvand i stedet for lipopolysakkarid.

Teamet påviste et højere niveau af cytokinerne interleukin-6 og interleukin-1-beta i skelet- og hjertemuskulaturen hos de mus, der havde fået lipopolysakkarid, men i den gruppe, der samtidig havde fået E-vitamin, var cytokin-indholdet signifikant lavere end hos placebo-musene. Cytokinerne fungerer som intercellulære kommunikatorer, der medvirker i immunforsvaret, men de kan også føre til udbredt inflammation.

Dr. Huey konkluderer, at E-vitamin "kan have en gavnlig indvirkning på personer med kronisk inflammation, f.eks. ældre".

Stærkt naturligt E-vitamin - virksomt, naturligt, prisgunstigt!

Læs også:
Naturligt E-vitamin - naturlig beskyttelse i en unaturlig verden
E-vitamin - et af de mest interessante vitaminer
E-vitamin: En gammel ven viser nye sider af sig selv
E-vitamin
E-vitamin - min personlige erfaring
Kan C- og E-vitamin modvirke Alzheimer's?
E-vitamin kan nedsætte risikoen for hjerteanfald med 75%!

Kilde:
Huey KA, Fiscus G, Richwine AF, Johnson RW, Meador BM. In vivo vitamin E administration attenuates interleukin-6 and interleukin-1 beta responses to an acute inflammatory insult in mouse skeletal and cardiac muscle. Exp Physiol. December 2008;93(12):1263-72.

Health News 2011

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012