Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Er Amino Complex Valleprotein godt for sportsudøvere og folk, der træner?

Amino Complex Valleprotein er et komplet protein af høj kvalitet og en rig kilde til forgrenede og essentielle aminosyrer - og de er vigtige for personer, der dyrker sport, træning eller gerne vil opbygge deres modstandskraft. Behovet for forgrenede aminosyrer øges under træningen, fordi de optages direkte af skeletmusklerne frem for først at blive omdannet i leveren som de øvrige aminosyrer. Et lavt niveau af forgrenede aminosyrer kan være årsagen til, at man bliver udmattet, og ens depoter bør fyldes op inden for et par timer eller mindre efter træningen. Mange sportsudøvere drikker ofte halvdelen af deres proteindrik før træningen for at optimere deres præstation. Valleprotein er også med til at reparere og genopbygge det muskelvæv, der nedbrydes under træningen.

Kan jeg bruge Amino Complex Valleprotein som støtte ved vægttab?
Amino Complex Valleprotein er et fedtfattigt protein af høj kvalitet, og det anvendes med stor succes i mange slankeprogrammer. Fedtfattige mælkeprodukter har generelt vist sig at have en gavnlig effekt på personer, der ønsker at finde deres naturlige vægt. Desuden har undersøgelser vist, at Amino Complex Valleprotein fremmer forbrændingen af fedt, mens det hjælper med til at opretholde en slank muskelmasse. Nogle af enkeltdelene i Amino Complex Valleprotein er med til at fremme mæthedsfornemmelsen ved at øge mængden af CCK - et appetitdæmpende hormon - i fordøjelseskanalen. Kalorier tæller dog stadig, så sørg for at tage et proteintilskud, der passer til din vægt og dit aktivitetsniveau. Det er en god ide at starte et vægtreduktionsprogram med at erstatte andre proteinkilder med Amino Complex Valleprotein.

Hvis jeg lider af laktose-intolerans, skal jeg så undgå Amino Complex Valleprotein?
Amino Complex Valleproteinkoncentrat på 80% indeholder mellem 5 og 6% laktose. Valleproteinisolat indeholder mindre end 1% laktose. Det lave laktoseindhold i begge produkter kan normalt godt tolereres af personer, der lider af laktose-intolerans. I mange tilfælde kan andre mælkeprodukter (op til 2 kopper pr. dag) også tåles, sålænge de tages til måltiderne sammen med andre former for fødevarer.

Hvis man er allergisk over for mælkeprotein (og det gælder mindre end 1% af befolkningen), er det vigtigt at vide, om den allergiske reaktion skyldes kasein, valle eller begge del. Man kan sagtens være allergisk over for kasein, men ikke over for Amino Complex Valleprotein.

Hvis du har mistanke om, at du enten er laktose-intolerant eller allergisk over for mælkeproteiner, så kontakt din læge for at være på den sikre side.

Hvor meget fedt og kolesterol er der i Amino Complex Valleprotein?
Ifølge American Heart Associations standarder bør du holde dit kolesterolindtag på mindre end 300 mg pr. dag. De fleste Amino Complex Valleproteinisolater indeholder intet eller næsten intet fedt og kolesterol og anbefales som en del af fedtfattige og kolesterolfattige kostprogrammer. Valleproteinkoncentrat indeholder små mængder fedt og kolesterol, og denne information vil fremgå af produktets varedeklaration.

Er Amino Complex Valleprotein godt for vegetarer?
Amino Complex Valleprotein er et mælkeprodukt, som kommer fra komælk - og ikke fra dyrekød. I USA er Amino Complex Valleprotein et biprodukt fra osteproduktionen, og i de fleste tilfælde anvendes en mikrobial form for osteløbe til fremstillingen. Amino Complex Valleprotein passer fint til en vegetarkost, der omfatter mælkeprodukter, herunder lakto-ovo, lakto og ovo.

Hvad er bivirkningerne ved at tage Amino Complex Valleprotein?
Der ER ingen dokumenterede bivirkninger ved at tage Amino Complex Valleprotein, forudsat at du ikke er allergisk over for mælkeprotein eller er laktose-intolerant. Hvis du har mælkeallergi, bør du henvende dig til din læge, før du begynder at tage Amino Complex Valleproteintilskud. Hvis du er laktose-intolerant, så vælg et valleproteinisolat, som kun indeholder spor af laktose, om noget overhovedet.

Er Amino Complex Valleprotein sikkert for gravide og børn?
Amino Complex Valleprotein er et komplet protein af høj kvalitet, og det er en acceptabel proteinkilde for sunde, gravide kvinder og børn - forudsat at de ikke lider af mælkeallergi. Det næstmest forekommende indholdsstof i Amino Complex Valleprotein er alfa-laktalbumin, som er en af de vigtigste Amino Complex Valleproteiner i modermælk. Modermælkserstatninger - også de produkter, der gives til for tidligt fødte børn - omfatter ofte Amino Complex Valleprotein. Hvis du er gravid, så spørg din læge for at være sikker på, at du får det rigtige protein.

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012