Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Elektriske Spormineraler

For nogle år siden gjorde man en sensationel opdagelse i USA. Man gik i gang med at undersøge vandet i den store ørkensaltsø i Utah. Vandet her indeholder samme mineraler som havvand, men pågrund af fordampningen er koncentrationen af mineraler 6-10 gange højere.

I kroppen har vi noget der hedder elektrolytter. Når vi sveder går disse mineraler tabt, derfor må de erstattes løbende. Hvis elektrolyt niveauet ikke opretholdes mister vi energi.

Forskerne i Utah fandt ud af: ved at koncentrere rent, bakteriefrit vand fra den store saltsø og fjerne natriumklorid fik man en helt enestående næringsvæske, der er i stand til at lede den elektriske strøm.

Denne overraskende opdagelse gav stødet til udviklingen af helt nye super mineral tilskud, der betragtes som langt mere effektive end de hidtil kendte. De nye præparater indeholder ikke blot almindelig havvands mineralrigdom, der næsten er identisk med blodets), men også betydelige elektrolytter som kalium, kalcium, magnesium og klorid.

Nu kan de nye super mineraler også fås i Danmark. Erfaringerne fra USA viser at Elektriske Sportmineraler ikke blot giver mere energi - væsentligt for sportsfolk - de sørger også for en bedre muskel og nervefunktion, herunder en større overvindelse af stress belastninger. Rapporterne fra USA tyder på at præparatet også har en gunstig virkning på gigt, tænders og knoglers styrke og hårets vækst - plus selvfølgelig alle de andre vigtige funktioner, der fås fra over de 60 mineraler i havvand.

Indhold: Afsaltet højkoncentreret ørkensøhavvand (99,5% af natrium er fjernet) fra Utah's Great Salt Lake med et naturligt indhold af værdifulde spormineraler. Dette giver dråberne en høj bio-elektrisk ledningsevne.

Anvendelse: Almindeligt havvand har næsten samme mineralsammensætning som menneskets blod. Elektriske Spormineraler dråber og tabletter er fremstillet af renset, bakteriefrit og stærkt koncentreret havvand fra den Store Salt Sø i staten Utah, USA. Vandet her har samme optimale sammensætning af letoptagelige, biotilgængelige (biotilgængelig = optages direkte) mineraler som havvand, men i så høj en koncentration, at dråberne er i stand til at lede en elektrisk strøm (heraf navnet "Elektriske Spormineraler"); især indeholder præparatet store mængder af de såkaldte elektrolytter, dvs. mineraler, der er nødvendige for at lede den elektriske strøm i kroppen (især natrium, kalium og calcium). Vi mister elektrolytter, bl.a. når vi sveder (varme, fysisk arbejde, sport), og dermed mister vi energi. Præparatet er derfor ikke blot et almindeligt spormineraltilskud, men desuden meget velegnet til at erstatte elektrolyttab i forbindelse med sport osv. Indeholder sammen med alfalfa og kelp alle de godt 60 biotilgængelige spormineraler, som man i dag véd er nødvendige for den menneskelige organisme.

Dosis: ½ tsk. daglig.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012