Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Brasilianske urter

Brasilien er et land med mange naturrigdomme. En af de største er det enorme opbud af botaniske arter. Af alle kendte og klassificerede planter på jorden kan 90% af disse findes i Brasilien. Blandt disse urter, planter og træer eksisterer der i hundredevis, der kan gavne menneskets sundhed. Danmarks ældste naturmiddelfirma, Natur-Drogeriet A/S, er det første firma i Skandinavien, der har specialiseret sig i disse planter, fordi firmaet er af den mening, at menneskene gennem Guds natur finder den højeste form for afstemt og virksom kemi, der normaliserer, opbygger, vitaliserer, styrker og genopretter en dårlig kropskemi. Urter er en vigtig nøgle til velvære og sundhed. - Det gælder blot at kende og finde dem.

Efter at have foretaget grundige undersøgelser har man udarbejdet en liste over nogle af Brasiliens bedste og mest virksomme urter og planter, der samtidig alle finder anvendelse i den brasilianske folkemedicin. Hver art udvælges og dyrkes omhyggeligt for at sikre den bedst mulige kvalitet. Teer eller urtekapsler fra disse planter er en hjælp til at opnå velvære og sundhed. Deres anvendelse bør ikke udelukke professionel behandling, men kan altid bruges som supplerende midler.

I kraft af selve deres natur virker urteteer og urtekapsler langsomt og mildt. De giver ikke altid umiddelbare resultater. Undertiden er det ønskeligt at bruge mere end én slags the eller urtekapsel samtidigt for at opnå det ønskede resultat. Og det er vigtigt at minde om, at et positivt livssyn, fysisk træning og fornuftige spisevaner er af grundlæggende betydning for et hvilket som helst helseprogram.

HUSK AT de brasilianske urter på denne liste

  • ikke er vanedannende,    
  • kan tages sideløbende med anden medicin,    
  • kan bruges af mennesker i alle aldre,    
  • kan anvendes efter behov, og at    
  • to eller flere teer eller kapsler kan tages samtidigt.

BEMÆRK: Alle teer bør tilberedes i tepotter af emaljeret materiale, glas eller rustfrit stål. Teerne kan sødes med honning eller sød Stevia, hvis det foretrækkes.

art-tucanoNr. 1. BRASILIANSK AMAZING
(Paullinia sorbilis - Fam. Sapindaceac). 
Anvendelse: Virker blodrensende, øger blodgennemstrømningen og koncentrationen. Modvirker depressioner, afmagt, træthed, mave- ogtarmluft, hovedpine, migræne. Meget anvendt ved store koncentrationsydelser og kraftkrævende præstationer. Forhandles som kapsler, pulver og tonikum.

Nr. 2. BRASILIANSK CATUABA 
(Trichilia catigua A. Juss - Fam. Meliaceae). 
Anvendelse: Virksom ved behandling af seksuel impotens; afroditisk, styrkende for genitalia. Forhandles som urtekapsler.

art-tucanoNr. 3. BRASILIANSK GUARANA
(Paullinia sorbilis - Fam. Sapindaceae). 
Anvendelse: Modvirker symptomer på
for tidlig ælde og åreforkalkning. Et tonikum for organismen, indvortes desinficerende; nyttig ved tarmluft, fedme og fordøjelsesbesvær. Energigivende. Forhandles som urtekapsler og pulver.

art-tucanoNr. 4. BRASILIANSK IPE ROXO 
(Tecoma impetiginosa or conspicua - Fam. Bignonaceae). 
Anvendelse: Virksom i behandling af symptomer på kræft, leukæmi, diabetes, åndedrætsproblemer, mavesår, tyktarmsbetændelse (colitis), ledbetændelse (arthritis), reumatisme, dårligt kredsløb, prostatitis, blærebetændelse, forstoppelse. Forhandles som urtekapsler og te.

art-tucanoNr. 5. BRASILIANSK SØD STEVIA 
(Rebaudiana bertoni).
Anvendelse: Naturligt sødemiddel uden sukkerets forfærdelige bivirkninger; nyttig ved diabetes, mod for højt blodtryk, infektioner, ideelt i slankeprogrammer. Søder ca. 300 gange mere end sukker. Forhandles som urthepulver og te.

art-tucanoNr. 6. BRASILIANSK TAYUYA
(Trianosperma ficcifolia - Fam. Curcubitaceae). 
Anvendelse: Tayuya bruges som en »nyt liv« faktor, regulerer stofskiftet og renser blodet. Den lindrer smerter stammende fra ryglidelser, iskias, hovedpine, gigt, reumatisme og epilepsi; også virksomt som et almindeligt smertestillende middel. Forhandles som urtekapsler.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012