Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Svampe - sådan får du bugt med dem

Candida-kost
Denne kost består af 3-4 måltider med meget mættende protein af høj kvalitet pr. dag. Måltiderne skal helst indtages i en rotationscyklus på fire dage. Du finder en overskuelig kostplan med velsma­gende "svampedræbende" opskrifter og variationsforslag til 6-12 uger i kapitlet Candida i bogen Stop der Azidose. Den kost, der præsenteres her til AIDS-, kræft- og MS-patienter, er også velegnet til candida-ramte, dog med enkelte begrænsninger (ingen stivelse, sød frugt eller slik), så man lang-somt kan vænne sig til en streng candida-kost. Den enkelte må selv finde ud af, om candida-symptomer som allergi, oppustehed, belægninger på tungen og slimhinderne samt slimdannelse bliver forværret ved indtagelse af mælke- og/eller surmælksprodukter.

Virksomme, naturlige svampemidler
Tidligere brugte man store mængder Ipe Roxo-te fra regnskoven som svampedræbende middel. Det er kun te-afkoget fra inderbarken, der indeholder aktive, svampedræbende stoffer - og derfor er det i årtier blevet anvendt som et effektivt kræftmiddel i Sydamerika. Den enorme efterspørgsel, der er opstået med udbredelsen af candida, efter dette naturprodukt, der er så vigtigt for kræft- og svampe­behandlingen, har næsten ført til udryddelse af træerne.

Men nu er et andet naturprodukt, der også er effektivt mod svampeangreb, kommet på markedet i Europa. Citridal dråber er et ekstrakt af grapefrugtkerner i glycerin-opløsning. Det virker som na­turligt, bredspektret antibiotikum mod en række sygdomsfremkaldere, bl. a. svampe, parasitter og herpes simplex-virus. Den bitre grapefrugtkerne-ekstrakt virker basisk og rensende - uden dog at påvirke tarmfloraen i negativ retning. I dråbeform kan ekstraktet anvendes både indvortes og ud­vortes. Midlet er blevet testet i USA i et tre år langt forsøg mod fod-, hud- og neglesvamp, hudin­fektioner, til vaginalskylning og specielt mod indvortes candida-angreb. Citridal kan også tilsættes mad og drikkevarer til børn og til behandling af maveslimhindehud, der er angrebet af svamp (Citridal dråber er meget anvendt i USA, men i EU må præparatet kun anvendes udvortes.

Citral Lemongræs ekstrakt kapsler giver følgende sundhedsmæssige fordele:

 1. Antibakterielle og svampedræbende egenskaber

 2. Medvirker til at afgifte lever, bugspytkirtel, nyrer, blære og fordøjelseskanal

 3. Styrker immunforsvaret

 4. Medvirker til at reducere mængden af urinsyre, kolesterol og overskydende fedt

 5. Mildner fordøjelsesbesvær og mavetarmkatar

 6. Medvirker til at forbedre huden ved at reducere akne og bumser

 7. Virker opbyggende på muskeltonus og væv

 8. Afhjælper problemer i forbindelse med menstruationscyklus

 9. Medvirker til at sænke blodtrykket og forbedre blodcirkulationen

 10. Hjælper med til at reducere cellulitis

 11. Virker beroligende på centralnervesystemet

 12. Kan bidrage til at forebygge tarmkræft

 13. Virker febernedsættende

 14. Hjælper ved luft i maven og kolik

 15. Lindrer gigtsmerter og andre gigtrelaterede problemer

Candolic hvidløgskapsler en dokumenteret og velkendt naturlig bakterie- og svampedræber, som ikke må mangle i en "svampedræbende" kost. Løg har lidt svagere svampedræbende virkning, men under­støtter i høj grad regeneration af velgørende tarmbakterier. Et råt løg pr. dag kan mindske risikoen for mavekræft.

Allerbedst og mest sikker er den vegetabilske økologiske mælkesyredrik Brottrunk med 10 navn­givne mælkesyre-bakterier, der hurtigt retter op på en candida-tilstand og også rydder op i en gæ­rende, oppustet tarm.

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012