Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Antarktisk Krill olie kapsler har en positiv virkning på dit kolesteroltal

Et nyt forsøg udført for biotek-firmaet AkerBioMarine har vist, at SuperbaTM Krill Oil måske kan have en gavnlig effekt på personer med stofskiftesyndrom og fedtlever. Disse resultater er vigtige, fordi de bekræfter tidligere forsøgsresultater.

I det prækliniske forsøg førte fodring af mus med en fedtholdig kost til en statistisk signifikant forøgelse i mængden af fedt og kolesterol i leveren. En kontrolgruppe fik en fedtfattig kost. Kosttilskuddet Superba Krill Oil, som er rig på omega-3 fedtsyrer, reducerede fedt- og kolesterolindholdet betydeligt i leveren på mus, der fik en fedtholdig kost.

"Det er af stor betydning, at Superba Krill Oil har en sundhedsfremmende virkning på fedtlever og kolesterol hos vores forsøgsdyr", siger dr. Jeffrey Cohn. Han stod i spidsen for forsøget, der blev gennemført af et internationalt anerkendt forsøgsteam i Australien.

Antarktisk Krill olie kapsler er det billigste omega-3 kosttilskud på det danske marked!

Desuden viste resultaterne, at Superba Krill Oil reducerede mængden af kolesterol i blodet. Hos de mus, der fik den fedtholdige kost, kunne man iagttage en 65% forøgelse i kolesterolmængden i forhold til mus, der fik en fedtfattig kost. Tilskud af Superba Krill Oil sænkede mængden af kolesterol til et "normalt niveau" hos de mus, der fik fedtholdig kost.

"Aker BioMarine har med dette forsøg dokumenteret virkningerne af Superba Krill Oil i samarbejde med et førende, videnskabeligt forskerteam. Forsøget bekræfter tidligere resultater offentliggjort i juni 2009 og viser, at Superba Krill Oil kan have en sundhedsfremmende virkning på personer med stofskiftesyndrom og på kolesterolniveauet", siger M.D. Hogne Vik, dokumentationsdirektør hos Aker BioMarine.

Forsøget offentliggøres i Journal of Agricultural and Food Chemistry og er tilgængeligt online på http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf9016042

Antarktisk Krill olie kapsler øger optagelsen af biologisk aktive stoffer og forbedrer udnyttelsen af omega-3 fedtsyrer.

Læs også:
Fakta om Antarktisk Krill olie
Antarktisk Krill olie kapsler med kan reducere risikoen for prostatakræft
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 beskytter mod fremskreden prostatakræft
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 mindsker risikoen for øjensygdom
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 hjælper patienter med kronisk hjertesvigt
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 styrker kredsløbet
Antarktisk Krill olie har en positiv indvirkning på hjertet hos postmenopausale kvinder

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012