Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Bi-Aktiv Pollen

En kilde til sundhed - holistisk plantemedicin

art-pollenHvad er blomsterpollen?  Blomsterpollen (også kaldet blomsterstøv) er plantens hanlige kimceller, der fra naturens side er udstyret med en overflod af biologiske virkningsstoffer.

Hvad indeholder blomsterpollen?  Det indeholder aktive elementer (aminosyrer og fermenter), som er uundværlige for det menneskelige stofskifte og proteintransformationen, og som vore traditionelle næringsmidler ikke altid tilfører kroppen i tilstrækkelige mængder. Blomsterpollen indeholder i koncentreret form de livsvigtige vitaminer i hele vitamin B-kæden, vitamin C, vitamin D, rutin (ungdommens vitamin - det kaldes således, fordi det forhøjer blodgennemstrømningen i kapillærerne og gør blodkarrene smidige), carotin, biotin og hormoner, hvis optagelse er så godt som total.

Hvordan samles blomsterpollen?  De samleivrige bier skal vi ikke kun takke for honningen, men også for at de samler blomsterpollen, som de endda beriger med nogle virkningsstoffer. Ifølge den nyeste forskning kan dronningebiens uhyre arbejdsydelser og lange liv spores tilbage til hendes forbrug af blomsterpollen. Adskillige moderne videnskabsmand (Prof. R. Chauvin, Paris, Allin Cailas, Orleans, Dr. Erik Ask-Upmark og Dr. Gösta Jöhnsson, begge fra Uppsala) er enige om, at blomsterpollen også for mennesker er en livs- og energigivende sundhedskilde.

Hvilken virkning har blomsterpollen.  Blomsterpollen befordrer det biologiske stofskifte, aktiverer derigennem organernes effektivitet, påvirker kredsløbet på en naturlig måde og forhøjer modstandskraften. Træthed forsvinder, koncentrationsevnen forhøjes og livsglæde sætter ind. De æteriske olier, som forefindes i pollen, har antibiotisk virkning og har en god indflydelse på fordøjelsessystemet (tarmbetændelse og gastritis).

Blomsterpollen har gjort sig særdeles bemærkelsesværdigt ved leversygdomme, da de 20 aminosyrer og B-vitaminer, som det indeholder, genopretter den mangelfulde proteinligevægt. Mennesker med leverlidelser bør derfor, med kortere afbrydelser, løbende indtage blomsterpollen.

Omtrentligt indhold pr. 100 gr. pollen-granulat:

Aminosyrer

Mineraler  (værdierne varierer alt efter pollenarten)

Isoleucin

4,7 g

Kalium

25%

Silicium

5%

Leucin

6,0 g

Magnesium

6%

Fosfor

5%

Lysin

6,0 g

Calcium

7%

Svovl

1%

Methionin

1,7 g

Kobber

2%

Klor

0,8%

Phenylalanin

3,5 g

Jern

10%

Mangan

1,4%

Threonin

4,5 g

Vitaminer

Valin

6,0 gr.

Provitamin A.

Tryptophan 

spor

B1, B3, pantotensyre, B6 B 12, PP-faktor

Arginin

spor

Vitamin C, D og E 

Glutaminsyre

spor

Folsyre

I proteinforbindelserne er der også nogle, der er betydningsfulde for bloddannelsen og for det centrale og perifere nervesystems funktion.

Ja, det lyder forkert, men mange mennesker, som lider af overfølsomhed som høfeber mm. har løst deres problem med 1-3 theskefulde Bi-Aktiv Pollen pr. dag, hvilket samtidig gør, at man ikke dagligt behøver at indtage vitaminer.

De hormoner, der findes i blomsterpollen, udøver en gunstig virkning på prostata (mandens blærehalskirtel) og kan derfor anbefales ved prostataforstørrelser, prostatitis og potensforstyrrelser. I det hele taget opnår både mandlige og kvindelige kønskirtler en stimulering, hvorved også alderdomsprocessen forhales, især hos kvinder. Kvinders problemer med forstyrrelser i hormonbalancen har i mange tilfælde kunne hjælpes, og ved forskellige alderdomslidelser, selv arteriosklerose, er der iagttaget en betydelig forbedring.

Hvordan indtager man Bi-Aktiv Pollen?  Bi-Aktiv Pollen er et rent, uforfalsket naturprodukt uden nogen former for kemiske tilsætninger og er derfor letfordøjeligt.

Gå ikke glip af denne Guds gave fra naturen! Selv nogle få gram indeholder flere millioner pollen. Derfor er det tilstrækkeligt dagligt at indtage 1-3 theskefulde, rent eller med væske (mælk, saft eller lignende). Anbefalelsesværdig er det at indtage det sammen med honning - ikke alene forbedrer det smagen, men man underbygger også virkningen.

Bi-Aktiv Pollen fås også i kapsler. Her er den anbefalede dosis 1-3 kapsler daglig.

Det følelige resultat kan konstateres efter 10-14 dage. Det kan især anbefales ældre mennesker at indtage BioAktiv Pollen regelmæssigt, dog med kortere afbrydelser (hver tredje måned en pause på 14 dage). Bi-Aktiv Pollen er naturens opbygningsmiddel.

Dette bør De også vide! Pep/energi af Bi-Aktiv Pollen.  I USA har den olympiske komité udvist en stigende interesse for pollen. Ved praktiske afprøvninger har man påvist, at pollenkornene kan give topatleterne et ekstra »pep« og derigennem bidrage til større sportslige præstationer. I 1972 brugte de finske deltagere ved de olympiske lege også pollen som et supplement til deres træningsprogram. Nogle eksperter mener, at her ligger forklaringen på den store forskel i topresultater.

I 1968 fik Finland i de olympiske lege 1 medalje i løb, mens man i 1972 gennem pollen-tilskud opnåede 39 medaljedeltagere. Mange steder inden for sporten i USA bruger man pollen til højnelse af en bedre formåen, men endnu har man ikke et bredt dækkende videnskabelig undersøgelse af de muligheder, der ligger i de enestående ernæringsrige pollenkorn - dog er disse undersøgelser på vej.

Som kosttilskud bruges fra 1-3 theskefulde daglig - direkte indtaget eller nedsvælget med vand eller anden væske. En arbejdsbi kan fra hver flyvning hjembringe 15 mg af disse næringsrige pollenkorn pr. 100 g ca. 2,0 mg kobber, som bidrager til en bedre modstandskraft.

En erfaring, som er kommet mange tusinde til gode, er pollen pollenkornenes gode virkning på nedbrydelsen af cellulitis, bedre kendt som appelsinhud.

Bi-Aktiv Pollen er så koncentreret ernæring, at en larve på 6 dage kan forøge sin vækst/vægt ca. 1.000 gange.

Bi-Aktiv naturlig, ubehandlet blomsterpollen er en sand gave til menneskets sundhed og helse. erfaringer har til fulde vist, at det højner aktivitet, humør og ved daglig brug giver større overskud og modstandskraft på grund af det imponerende indhold af værdifulde næringsstoffer som naturlige og letoptagelige vitaminer, mineraler, enzymer mv. Indeholder mindst 20 aminosyrer, der i udbygning kan blive til ca. 243290200811766400000 proteinkombinationer.

»Åh, hvor store kræfter der er
hvis man ret forstår at pleje dem,
som planter, urter og sten
skjuler i deres indre!«
(Shakespeare)