Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Baldrian + Humle-Perler

art-baldrianplanteForbedrer søvn og nerver.  Folk, der lider af søvnforstyrrelser, nervøsitet, depressive tilstande og angsttilstande, hjælpes i langt de fleste tilfælde effektivt af den lille uanselige urt bladrian  (Valeriana officinalis) og den forstærkende humle  (Humulus lupulus), der indvirker på det motoriske nervesystem.                    

 Baldrianplante

Baldrian har været anvendt siden oldtiden og middelalderen og er blevet rost og anbefalet af så store navne som Hippokrates, den Hellige Hildegard og Paracelsus for sin velgørende afspændende virkning. I dag bruges den i stigende omfang som et problemløst og bivirkningsfrit naturmedicinsk alternativ til de gængse og ofte ikke ufarlige psykofarmaka.

I dette århundrede har der været gennemført en omfattende forskning af baldrianplantens rod, der er udgangspunktet for den medicinske anvendelse, men først i 1966 kom man på sporet af de virksomme stoffer, de såkaldte valepotriater, og yderligere ca. 60 kemiske substanser. Man har også  fastslået, at der findes mange forskellige baldrianarter - alene i Mexico har man fundet over 200 varianter - og at indholdet af kemiske substanser veksler betydeligt fra variant til variant.

Alt dette gør, at den medicinske effekt af forskellige baldrianpræparater, der findes på markedet, kan være svingende og stærkt afhængig af kvaliteten af de råstoffer, der har været brugt ved fremstillingen.

Baldrian + Humle-Perler, der forhandles Danmarks ældste naturmiddelfirma, Natur-Drogeriet A/S, Hørning, er fremstillede af baldrian med et højt indhold af de virksomme valepotriater og har vist sig at have en meget gunstig virkning på mennesker med søvnproblemer og forskellige nervøsitetsbetingede tilstande, idet præparatet udøver en dæmpende virkning på centralnervesystemet: mennesker, der plages af søvnløshed, søvnforstyrrelser eller forkortet søvn opnår en perfekt søvn - i visse tilfælde berettes om, at Baldrian-Humle-Perlerne får ellers tilbagevendende mareridt til at høre op - og personer, der lider af stress eller nervøsitet, beroliges og afspændes. 

Baldrian-Humle-Perler er et rent naturprodukt og ikke vanedannende. Tilsætningen af humle og det ideelle forhold mellem to plantesubstanser forstærker baldrianvirkningen.

Med de såkaldte psykofarmakas sejrsgang er masser af mennesker, der har klaget over lidelser som hjertebanken, beklemthed, uro, søvnløshed, svimmelhed osv. blevet fejlbehandlet med omkostninger som hukommelsestab, nedsat reaktionsevne, sløvhed mv. til følge. Baldrian-Humle-Perler har vist sig at være sikre og effektive, samtidig med at naturproduktet sørger for, at patienten reagerer mindre voldsomt. Naturligvis kan De også bruge midlet forebyggende.

 

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012