Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

BODY-HEAT kapsler

Ingredienser. Koldformalet cayennepeber  (Capsicum annuum), gelatine.

Anvendelse: BODY HEAT  kapsler indeholder flere forskellige aktive stoffer, bl.a. capsaicin. Det er capsaicin, der giver chilifrugten dens karakteristiske brændende smag, men også får din krops varmeproduktion til at øges betragteligt.

Hvor meget chilien påvirker stofskiftet, afhænger bl.a. af, hvor stærkt du kan klare at krydre din mad. Jo stærkere maden er, jo større bliver effekten.

Hvis du synes, at det er for stærkt for mundens slimhinder, så tage 2-4 BODY-HEAT kapsler til hvert måltid og øg din forbrænding med 1-2 procent.

Kapslerne anvendes til forebyggelse og behandling af mavesår, tyktarmskatar, infarkt, åreforkalkning, for højt eller lavt blodtryk; de er kolesterolsænkende og fremmer vævenes iltning og har en gunstig indflydelse på fordøjelse og tarmperistaltik. I øvrigt var det Capsicum annum-frugten, der overraskede professor Flemming Nørgård med sine styrkende og energigivende egenskaber.

I en nylig (2002) videnskabelig artikel oplyses det, at capsiacin bruges som behandling ved visse former for smerter, f.eks. smerter ved mundhulekræft. Det har vist sig, at capsiacinen nedsætter smertetærsklen ved gentagen indtagelse (Kilde: Læge Peter Qvortrup Geisling, "Lægens bord").

Anbefalet dosis: 2-3 kapsler 1-3 gange daglig.

Dåse m. 90 kapsler (447 mg).

Og så er det godt at vide:

Aspirin værre for maven end chili
Synes du, at chili er en barsk omgang for maven, skal du ikke tage en aspirin, næste gang du vil lindre en hovedpine. Undersøgelser viser nemlig, at mens selv de mest hotte mexicanske måltider ikke irriterer maven synderligt, så er tre aspiriner nok til at forårsage synlig irritation i mavesækken, og det hjælper ikke at spise aspirinen sammen med mad.

Det er den amerikanske mavespecialist John Moor fra Salt Lake City, der har udsat fire grupper forsøgspersoner for både chili og aspiriner.

En gruppe fik et amerikansk standardmåltid baseret på kød og kartofler, en gruppe fik samme måltid suppleret med aspiriner, en tredje gruppe fik en chiladas med masser af chili, den fjerde og sidste gruppe den skrappe peber i form af en i peperoni-pizza.

Et lille videokamera fulgte madens vej gennem maven, og resultatet var, at kun aspirinen forårsagede synlig irritation i mavesækkens slimhinde. Chilien generede derimod ikke maven.

Læs også:
Alzheimer’s - den forfærdelige skygge

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012