Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Baldrian Humle tabletter mod irritationshoste

Patienterfaring

art-baldrianhumleSom aftalt skriver jeg til jer om mine gode og lidt overraskende erfaringer med Natur-Drogeriets Baldrian-Humle tabletter.

På grund af kronisk/livslang lungesygdom, som af og til har medført megen hoste, har jeg prøvet en del inden for det etablerede system. Enten har der været bivirkninger, som jeg ikke kunne acceptere, eller jeg har ikke kunnet tåle det. Noget af det virker heller ikke særlig godt.

Baldrian Humle tabletterne har jeg erfaring med gennem mange år. Om natten når jeg en sjælden gang ikke kunne falde i søvn, eller om dagen når jeg i perioder havde brug for mere "harmoni" i systemet. Jeg synes nemlig, at virkningen ligger et sted mellem beroligelse og opkvikning. Jeg tænker mere klart efter en Baldrian Humle tablet. Også til eksamen har jeg anbefalet det til flere på grund af min erfaring med netop denne virkning.

På et tidspunkt kunne jeg efter en bronchitis ikke komme af med en rædsom irritationshoste. En nat lå jeg mange timer og hostede, indtil jeg stod op og tog mig en Baldrian Humle tablet, for at se om den kunne hjælpe mig til at sove de sidste timer. Det kunne den minsandten, men det første der skete var, at hosten stoppede!!! Det har jeg så prøvet et par gange siden, og også rådet andre til - med samme gode resultat. Til børn har jeg for en sikkerheds skyld tilrådet baldrian dråber for at kunne sætte dosis så lavt som muligt.

Det mest utrolige var dog en udtalelse fra en specialist i lungesygdomme, hvor jeg var til kontrol. Da jeg fortalte ham om mine positive erfaringer med Baldrian Humle, sagde han, at det vidste han godt, og at baldrian virker beroligende på bronchierne. På mit spørgsmål om, hvorfor man så ikke anbefaler det i den etablerede behandling, fik jeg ikke noget svar. Jeg spurgte igen, men fik herefter en meget uvenlig behandling.

Mine lunger har fået det meget bedre, hvad der ikke er almindeligt med de diagnoser jeg har, men jeg tager altså også en pæn portion af diverse naturmidler og kosttilskud. Gennem mange år som sygeplejerske og alternativ behandler, er det min erfaring, at det er det, der holder mig i gang.

For ca 30 år siden var jeg en meget stor modstander af alternativ behandling og "alt det kvaksalveri", men da såkaldt uhelbredelig sygdom tvang mig til at tænke alternativt, og jeg så fandt ud af, at det hjalp, det jeg prøvede (bl. a. Propolis), ja, så må jeg af og til føle mig fristet til at spørge: "Hvem er det egentlig, der er kvaksalvere?"

Med venlig hilsen

D. K.

Skanderborg

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012