Folkesundhed Naturmidler

Forbrugererfaring: Tanacin mod migræne

En forbruger fortæller…

Nu har jeg i snart fire måneder taget Tanacin for migræne – og jeg er så positivt overrasket over virkningen!

Jeg har lidt af migræne, så længe jeg kan huske tilbage og prøvet alverdens kemiske medikamenter for at dæmpe anfaldene, når de var der, men uden det helt store resultat. Med Tanacin forebygger jeg anfaldene fuldstændigt, og sker det alligevel, at jeg en sjælden gang får et anfald, er det meget svagt og meget hurtigere overstået end før, da et anfald kunne lamme mig i op til to døgn.

Forbrugererfaring: Tanacin mod migræneNu mangler jeg bare et godt naturmiddel mod dårlig hukommelse, for det største problem med Tanacin er, at man får det så godt, at man glemmer alt om migræne og dermed at tage præparatet hver dag!

Med venlig hilsen
Mette, Nyborg, 2004

Læs også
Tanacin – naturens værn mod migræne
Migrænemedicin med aspartam kan udløse migræne
Hovedpine og aspartam
Akupunktur virker mod migræne
Migræne og B2-vitamin
Q10 kan medvirke til at forebygge migræne
Magnesium kan afhjælpe hovedpine
Smertestillende midler øger risikoen for hjerteanfald