Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Mine erfaringer med Urte-Pensil

ProduktbilledeDa jeg var en ganske ung pige, fik jeg ved en lejlighed kulde i underlivet, som satte sig til blærebetændelse, - den ene gang efter den anden. Jeg rendte til lægen igen og igen, det eneste som hjalp var penicillin, så det spiste jeg i store mængder.

Som 22-årig flyttede jeg til udlandet, og på forunderlig vis ophørte mine blærebetændelser. Jeg boede endda i meget forskellige klimaer: Californien, Alaska og Filippinerne. Men ingen blærebetændelse!

Jeg glemte alt om ubehaget indtil 1980, da jeg flyttede tilbage til Danmark. I løbet af en par måneder var den der igen - blærebetændelsen altså!

I de næste par år gik jeg igen til læge og slugte mængder af penicillin. Men en dag da jeg sad i lægens venteværelse og ventede på at blive behandlet læste jeg i en naturlæge-brevkasse om Urte-Pensil. Jeg var parat til at prøve hvad som helst, for selv om penicillinen virkede, gik der ofte flere dage, før smerterne var væk.

Urte-Pensil virkede! - Men af bare skræk for at blærebetændelserne skulle komme igen, tog jeg i flere år Urte-Pensil i halv dosis.

Netop i de år gik jeg på HF-kursus, hvor der var evige forkølelser og halsbetændelser i omløb. Underligt nok blev jeg aldrig smittet. Jeg tilskrev dette fænomen den omstændighed, at jeg som barn havde været noget af et skravl, og at jeg gennem alle de forkølelser og halsbetændelser, jeg måtte igennem dengang, havde opbygget et mægtigt immunforsvar. - Men nej, sådan forholdt det sig slet ikke, for da jeg endelig vovede at ophøre med at tage min "daglige dosis" Urte-Pensil, fik jeg alle forkølelserne, indtil jeg opdagede, at de kunne afværges, hvis jeg ved allerførste tegn på sygdom skyndte mig at komme i gang med Urte-Pensil. Så nu er jeg simpelthen aldrig forkølet, eller har halsbetændelse.

Jeg har "hjulpet" et utal af mennesker med at fortælle om "mit" vidundermiddel. Og i øjeblikket sender jeg store mængderuf Urte-Pensil til Californien, hvor min søster bor.

Min søster fik som 44-årig en lille efternøler, som desværre ikke har noget særlig godt immunforsvar. Dette medfører, at han bliver smittet af alt og alle. Han har desuden astma, som selvfølgelig går helt over gevind ved sådanne lejligheder. Han må så behandles med Cortison-præparater, hvilket min søster naturligvis er temmelig bekymret over. Så planen er den at give drengen (han er 4½ år) en konstant halv dosis Urte-Pensil, forebyggende mod smitte. På den måde vil vi undgå, at hans astma løber løbsk - håber vi!

Lise M., Værløse.

Health News 2002

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012