Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Brottrunk helbreder Parkinsons

Hun er en kvinde, der ikke lader sig gå på af noget: den 64-årige Hilde Boettcher fra Limen i Tyskland strutter af liv. I forsommeren fik hun senior-sportsmærket, og to gange om ugen virker hun som øvelsesleder for en sportsgruppe "Moder og barn".

Når Hilde Boettcher taler om sine fremtidsplaner, spreder hun godt humør omkring sig. Sådan har det ikke altid været. Da Hilde var 50 opsøgte hun sin læge på grund af almindelig utilpashed, og diagnosen ramte hende som slag: Parkinson, den frygtede rystelammelse. Ingen af lægernes anstrengelser førte til noget. Sygdommen skred frem, og efter nogle få år var moderen til 6 børn blot et fysisk vrag. "Jeg måtte mades, kunne ikke vaske mig eller klæde mig på - jeg skulle have hjælp til alt", husker Hilde Boettcher.

Da hendes mand Paul traf Wilhelm Kanne, ændredes hendes hårde skæbne. "Hent et par kasser Brottrunk hos mig i firmaet i morgen", anbefalede han den fortvivlede mand. "Måske får din kone det hurtigt meget bedre". Wilhem Kanne laver den kendte sundhedsdrik af brød af biologisk dyrket korn, der har undergået forskellige gærings- og fermenteringsprocesser. Det er til syvende og sidst mælkebakterier, der gør denne drik til en sundhedsdrik, som mange kronisk syge skylder genvindelsen af deres helbred.

Hilde Boettcher: Efter 12 år med Parkinson er hun igen aktiv som ungdomsleder

At Wilhem Kanne anbefalede Brottrunk som et supplement til kosten havde sin gode grund. Ikke blot havde han mange videnskabelige undersøgelser til rådighed om Brottrunks virkemåde, men også en beretning fra dr. Wiegelmann fra Münster, der selv havde haft Parkinson og var blevet helbredt med en Brottrunk-kur.

Det varede 2 år, før fru Boettcher havde overvundet sin sygdom. "Jeg ved, at min lidelse kan vende tilbage når som helst", siger hun, "men jeg er ikke længere bange for den, fordi jeg drikker min Brottrunk hver dag".

Også familien Lahl sværger til Brottrunk. De var lige ved at miste deres 13 år gamle datter på grund af kræft. Jacqueline er et glad barn, og man kan ikke længere se på hende, hvor mange lidelser hun har været igennem. Den lille pige led i 4 år af kløende neurodermitis, indtil nogle anbefalede hendes forældre Brottrunk. "Efter nogle måneder så huden ud som ny", siger hendes moder.

Men der forestod Jacqueline meget andet ondt: i begyndelse af sidste år måtte hun på sygehus, fordi hun havde smerter i benet. Diagnose: den lille pige havde "Morbus Hodgkin". Lægerne havde i højre bryst opdaget en svulst på størrelse med en knyttet hånd. Lever og milt var allerede angrebet. Det drejede sig om en ondartet kræft i tredje stadium. Lægerne gav kun lidt håb.

Men forældrene ville ikke give op. De talte igen med Wilhelm Kanne, der allerede havde hjulpet barnet ved neurodermitis.

Jacqueline Lahl med moderen Heike og faderen Hubert. Barnet kan takke Brottrunk for sin mirakuløse helbredelse

Efter to operationer og kemoterapi anbefalede han foruden den regelmæssige indtagelse af Brottrunk også omslag og afvaskninger med Brottrunk.

Trods den aggressive behandling mistede den lille ikke et eneste hår. Selv røntgenlægen bevidner det: "Helbredelsen er et mirakel".

Uddrag af brev:

Silkeborg 21.06.2000.

Vedr.: Brottrunk

Jeg har stor glæde af Brottrunk, både til mig selv og i behandlingsøjemed. Du vil nok finde følgende erfaringer interessante.

En klient med Parkinsons syge er holdt op med at ryste efter 2 ugers brug af Brottrunk. Herefter er han holdt op med sin medicin mod sygdommen - uden at der er indtruffet tilbagefald.

En klient med for højt blodtryk, især det diastoliske 150/90 har fået Brottrunk for normalisering af tarmfunktionen. Fra dag til dag faldt blodtrykket til 145/80. klienten er 75 år og havde kort forinden fravalgt syntetisk blodtrykssænkende medicin på grund af bivirkningerne. Han er ovenud lykkelig.

Samme klient har urinsur gigt og prostataproblemer. Da det kniber at tømme blæren helt dannes bakterier i den tilbagestående urin og dermed blærebetændelse. Penicilin gav en kortvarig bedring, hvorefter situationen forværredes. Jeg tilråddede Olivir, som hjalp efter få dage.

På grund af problemet med urinsur gigt, er jeg interesseret i at kende surhedsgraden i Olivir samt evt. urinsyrefremmende virkning.

Med venlig hilsen

N. N.

Silkeborg

Læs også:
Tarmen og dens betydning for sundheden
Tarmkræft - helbredelse er mulig med Brottrunk
Et mirakel? Helbredelse er mulig
Døden på organventelisten
Hvad er Crohns sygdom?
Hæmorroider - problemet, man ikke taler om
Det ufuldkomne liv - mesotrofi
Kræft er summen af iltmangel i organismen
Krig og kræft - et stofskifteproblem?
Kræft – sygdom – ernæring

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012