Demens-sygdomme Naturmidler

Brottrunk har en fantastisk virkning mod Parkinsons

Læs om en tysk kvinde med Parkinsons, der har haft forbløffende god virkning af Brottrunk.

Mød Hilde Boettcher

Hun er en kvinde, der ikke lader sig gå på af noget. 64-årige Hilde Boettcher fra Limen i Tyskland strutter af liv. I forsommeren fik hun senior-sportsmærket, og to gange om ugen virker hun som øvelsesleder for en sportsgruppe “Moder og barn”.

Når Hilde Boettcher taler om sine fremtidsplaner, spreder hun godt humør omkring sig. Sådan har det ikke altid været. Da Hilde var 50 opsøgte, hun sin læge på grund af almindelig utilpashed, og diagnosen ramte hende som slag: Parkinson, den frygtede rystelammelse. Ingen af lægernes anstrengelser førte til noget. Sygdommen skred frem, og efter nogle få år var moderen til 6 børn blot et fysisk vrag. “Jeg måtte mades, kunne ikke vaske mig eller klæde mig på – jeg skulle have hjælp til alt”, husker Hilde Boettcher.

Vendepunktet i Hildes liv med Parkinsons

Da hendes mand Paul traf Wilhelm Kanne, ændredes hendes hårde skæbne. “Hent et par kasser Brottrunk hos mig i firmaet i morgen”, anbefalede han den fortvivlede mand. “Måske får din kone det hurtigt meget bedre”. Wilhelm Kanne laver den kendte sundhedsdrik af brød af biologisk dyrket korn, der har undergået forskellige gærings- og fermenteringsprocesser. Det er til syvende og sidst mælkebakterier, der gør denne drik til en sundhedsdrik, som mange kronisk syge skylder deres helbred.

At Wilhelm Kanne anbefalede Brottrunk som et supplement til kosten havde sin gode grund. Ikke blot havde han mange videnskabelige undersøgelser til rådighed om Brottrunks virkemåde, men også en beretning fra dr. Wiegelmann fra Münster, der selv havde haft Parkinson og var blevet helbredt med en Brottrunk-kur.

Brottrunk - et godt middel mod Parkinsons

Det varede 2 år, før fru Boettcher havde overvundet sin sygdom. “Jeg ved, at min lidelse kan vende tilbage når som helst”, siger hun, “men jeg er ikke længere bange for den, fordi jeg drikker min Brottrunk hver dag”.

Læs også
En behandlers erfaringer med Brottrunk og Olivir
Brottrunk-analyse
Kanne Brottrunk for en sund tarm
Forbrugererfaringer: Brottrunk
Parkinsons fremmes muligvis af pesticider
D-vitaminmangel øger risikoen for Parkinsons
Mandler mod Parkinsons
Bær – et vigtigt våben mod Parkinsons?