Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Artiskok hjælper mod for meget fedt i blodet

Pas på – blod kan blive for fedt!

Ernæringsforskere advarer: Vi spiser for meget, for hurtigt og frem for alt for fedt. Specielt farligt er ”usynlige” fedtfælder, som i høj grad kan belaste mave og tarm. Hvem ville f.eks. gætte på, at en sprød croissant indeholder ligeså meget fedt som piskefløde (30%)? Eller at  lækre valnødder ikke er mere fedtfattige end det kød, der står på morgenbordet (78%)? Og så har du endda ikke hørt det allerværste: Dette fedt går direkte i blodbanen og påvirker kolesterolværdien. Naturen kan hjælpe med at uskadeliggøre disse fedtfælder – midlet er høje doser af artiskokekstrakt. 

Over 20 mio. mennesker lider af forstyrrelser i fedtfordøjelsen. En hyppig årsag er for meget fedt i maden. Og det værste er fedtbomber som frikadeller, chokolade eller chips, som ikke bare ødelæg­ger figuren, men også ligeså stille aflejres i årerne, blodet og vævene. Og det er lige præcis dét, der gør fedtet så farligt, for disse aflejringer er forstadierne til en generel åreforkalkning. Og dét er som bekendt en af de største belastninger for hjertet. 

Åreforkalkning skyldes primært fedtfordøjelsen. Er den forstyrret, producerer leveren for lidt galde­saft, fedtstoffer fra kosten bliver ikke spaltet rigtigt, og nedbrydningen går i stå. Resultatet er, at selv små ”synder” hævner sig – med mæthedsfornemmelse, smertefuld oppustethed og kvalme til følge. Det føles, som om man har en sten i maven.  

Den gode nyhed er, at man har fundet frem til, at artiskokker indeholder nogle specielle, fedtaktive stoffer, der kan understøtte lever/galde-systemet og dermed stimulere fedtfordøjelsen. Det aflaster organismen og beskytter hjertet. For så snart ”fedtforsvaret” igen kører på fulde omdrejninger, har det en gavnlig indvirkning på blodets fedtindhold. 

Så glæd dig – Artiskok-kapsler og Cardulon fra Natur-Drogeriet A/S indeholder de fedtaktive stof­fer, der findes i ægte artiskokker som højdoseret ekstrakt. Det bedste forsvar for alle livsnydere!

Styrk dit fedtforsvar! 

Artiskokekstrakt aflaster leveren

Beskyt din lever – det bliver mere og mere vigtigt!

Intet organ er så belastet som leveren. Alkohol og fedtholdige måltider irriterer den voldsomt. Disse ting sætter i høj grad kroppens primære afgiftningscentral på overarbejde. Ganske vist kan levercel­ler relativt hurtigt gendannes – men kun hvis man giver dem en tilpas lang pause. Det betyder, at det på langt sigt er mere skadeligt at drikke 2-3 små glas vin, øl eller snaps hver dag end at drikke meget til en fest en gang imellem.  

Sundhedstip: Aflast leveren på forhånd med et højdoseret artiskokekstrakt. Hemmeligheden ved denne lægeplante er, at den indeholder en række specielle leveraktiverende stoffer. Artiskokekstrak­tet kan købes som Artiskok-kapsler eller Cardulon hos Matas eller i en helsekostforretning.

Stofskiftet
Hvordan kan det være, at nogle mennesker kan spise, hvad de vil – og alligevel aldrig tage på? Gå­den er løst: Det skyldes stofskiftet. Hvis det hele tiden kører på højtryk, tager man ikke på – heller ikke af den værste kaloriebombe, man kan forestille sig. Læger taler her om ”dårlig fødevareomsæt­ning”. Det er sort uheld for alle dem, hvis stofskifte ikke rigtigt kommer i gang: Deres energipro­duktion kører på  lavt blus og gemmer fedtet til dårligere tider. Man kan sætte skub i fedtfordøjelsen med artiskokekstrakt.

Maveproblemer
Hver 3. tysker klager over maveproblemer i form af overmæthed eller kvalme efter indtagelse af et måltid. Det skyldes ofte mangel på galdesaft. Her kan bitterstoffer hjælpe, fordi de er i stand til at stimulere fedtfordøjelsen. På tungen udløser disse stoffer en irritation, som ledes videre til maven og leveren. Og det fører til en øget produktion af galde og mavesaft. Men problemet er, at netop denne udskillelse af mavesaft ofte fører til nye problemer, som f.eks. meget generende halsbrand. Derfor er det bedre med højdoseret artiskokekstrakt (f.eks. Artiskok-kapsler eller Cardulon), som stimulerer galdevæsken uden også at påvirke udskillelsen af mavesyre.

Slankemiddel
Forskere har nu opdaget biologiske stoffer, som kan virke slankende. Disse såkaldte ”fat burners” stimulerer fedtforbrændingen og sørger for, at overflødige kilo omdannes til ren energi. Og det bed­ste er, at de findes i almindelige fødevarer som citroner, kiwi, artiskok og ”alt godt fra ha­vet”.  Og nu har man sågar påvist, at stress virker slankende! Hver gang kroppen skal reagere, bruger den umådeligt meget energi, som den primært nupper fra fedtdepoterne på maven og hofterne. Og det gælder enhver form for stress – også den man oplever i en rutsjebane eller på en hed date… 

Læs også:
Artiskokkens fire stærke sider
Levervirksomme droger
Bitterstoffer regulerer fordøjelsen
Antitoksisk effekt og fiber - det har helsebranchen vidst i årevis

Health News 2008

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012