Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Pomegranat Complex kapsler af granatæble - Punica granatum

I løbet af de seneste syv år er der blevet offentliggjort syv gange så mange publikationer om granatæble i Medline som i alle de foregående år til sammen. Derfor - og på grund af en veritabel eksplosion i interessen for granatæblet og dets medicinske og næringsmæssige egenskaber - er denne metaanalyse blevet gennemført.

Granatæbletræet Punica granatum og specielt dets frugter har en lang etnomedicinsk historie og stor heuristisk-medicinsk værdi.

Træet/frugten kan inddeles i en række forskellige anatomiske dele:

  1. frø
  2. saft
  3. skal
  4. blad
  5. blomst
  6. bark
  7. rødder

som hver har en interessant farmakologisk aktivitet. Frø, saft og skal findes koncentreret i Pomegranat Complex kapsler.

Således har saften og skallen stærke antioxidante egenskaber, mens saft, skal og olie alle er svagt østrogene og interessante til behandling af symptomer i forbindelse med overgangsalderen og dens følgevirkninger.

Brugen af saft, skal og olie har også vist sig at have en kræfthæmmende virkning, bl.a. på formeringen af svulstceller, cellecyklus, invasion og angiogenese (dannelse af nye blodkar). Disse egenskaber kan hænge sammen med den inflammationshæmmende virkning. Plantekemi og farmakologisk virkning giver håb om, at alle dele af Punica granatum har en lang række af kliniske anvendelsesområder til behandling og forebyggelse af kræft - og andre sygdomme, hvor kronisk inflammation menes at være en væsentlig årsag.

Kilde: Department of Experimental Therapeutics, University of Texas M.D., Andersen Cancer Center, Houston, TX, USA. Tilgængelig online 10. september 2006.

Health News 2011

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012