Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Fakta om Antarktisk Krill olie

Krill er små rejelignende skaldyr, der lever af alger, og som kan blive op til 6 cm i længden og veje 2 gram. De lever i store, tætte sværme i vandet omkring Antarktis (Sydpolen) og er en vigtig føde for fisk.

Antarktisk Krill olie omega-3 kapsler er rig på fosforlipid-bundne omega-3 fedtsyrer. Omega-fosforlipider øger elasticiteten i kroppens celler og optagelsen af sunde, biologiske aktive stoffer, samt forbedrer udnyttelsen af omega-3 fedtsyrerne.

Krill høstes med en blid metode - EcoHarvesting-teknologi - som er udviklet af Anker BioMarine, Norge. Med denne metode høstes der kontinuerligt. En slange fører levende krill om bord på skibet til omgående forarbejdning. Et trawl-net forhindrer bifangster af fugle, fisk og andre havdyr.

Antarktisk Krill olie kapsler er på vej til at blive det førende omega-produkt. Den ekstraherede olie stammer fra arten Euphasia Superba, der er meget rig på omega-3 fedtsyrer.

Desuden er den omega-3, der findes i krill olie, primært i fosforlipid-form, og forskningsresultater tyder på, at denne form er den foretrukne til kosttilskud, sammenlignet med omega-3 i triglycerid-form (fiske- og torskeleverolier)

Ren Antarktisk Krill olie kapsler er nu på markedet i Danmark. Produktet er godkendt som såkaldt 'Novel Food' og fremstilles frisk af bæredygtige krill-afgrøder i Det Antarktiske Ocean.

Antarktisk Krill olie kapsler er din bedste og reneste kilde til omega-3 fedtsyrer, og det billigste omega-3 kosttilskud på det danske marked!

 

 

Læs også:
Antarktisk Krill olie kapsler med kan reducere risikoen for prostatakræft
Antarktisk Krill olie kapsler har en positiv virkning på dit kolesteroltal
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 beskytter mod fremskreden prostatakræft
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 mindsker risikoen for øjensygdom
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 hjælper patienter med kronisk hjertesvigt
Antarktisk Krill olie kapsler med omega-3 styrker kredsløbet
Antarktisk Krill olie har en positiv indvirkning på hjertet hos postmenopausale kvinder

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012