Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Styrk kroppen mod betændelse!

ProduktbilledeEt af de bedst kendte naturmidler i Dan­mark - Urte-Pensil - består af en speciel kombination af lægende urter, der har vist sig at øge kroppens forsvarsmekanis­mer i så høj grad, at betændelse i så at sige alle udgaver kan helbredes. Der er tu­sindvis af danskere, som har fået løst pro­blemer som halsbetændelse, urinvejsbetændelse, blærekatar, bumser, uren hud mm. ved hjælp af Urte-Pensil.

Virkningen viser sig i almindelighed allerede inden for ½-3 døgn. Præparatet må gerne ta­ges sammen med almindelig penicillin og ødelægger ikke tarmfloraen. Det er fuldstændig uden risiko at bruge, også for gravide og børn. Har man været på penicillinkur, er tarmfloraen sædvanlig­vis nedbrudt. Det øger risikoen for syg­domsangreb.

Et andet naturprodukt - Brottrunk - indeholder ved siden af mælkesyre en række biologisk aktive enzymer og har en eminent evne til at genskabe en sund tarmflora. Denne syrnede drik indvirker gunstigt på atopisk dermatitis (neuro-dermitis), psoriasis, kontaktallergi, høfe­ber og astma, nældefeber og levnedsmid­delintolerance. Listen er ikke afsluttet hermed. Vigtigst er åbenbart den immunstimulerende virkning og Brottrunks evne til at binde skadelige stoffer og føre dem ud af kroppen.

Bio Propolis eller biharpiks er et andet immunstyrkende middel. Navnet "pro­polis" kommer fra græsk og betyder et "forsvarssystem". Og det med god grund! Det er nemlig en af naturens mest værdifulde aktive substanser, et naturligt desinficerende middel med lægende og betændelsesbekæmpende egenskaber. Det har en stærk antibiotisk virkning og an­befales især ved bihulebetændelse, bron­kitis, mavesår, underlivsbetændelse, pso­riasis og eksem, urinvejsinfektioner og gigt.

Health News 2010

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012