Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Ipe Roxo®

1000 år gammel cancerkur der hjælper de mange.  Videnskabsmænd har opdaget en »mirakelkur« mod cancer, brugt af Inka-indianerne i Sydamerika for over 1000 år siden.

Barken af tabebuia træet, der kun findes højt oppe i Andes-bjergene, bruges stadig af Callawayastammen, efterkommere efter de gamle medicinmand i Inka-riget, til at helbrede kræft og en lang række andre sygdomme, siger dr. Paulo Martin, en medicinsk forsker, der arbejder for den brasilianske regering.

»Callawaya-stammen bruger taheebo, der er det indianske navn for Ipe Roxo®, til at behandle de indfødte i Peru og Bolivias«, fortæller dr. Martin til tidsskriftet »Globe«.

Ipe Roxo® bruges også med stor succes mod leukæmi af læger i Argentina, tilføjer han.

Ipe Roxo® bruges desuden til behandling af anæmi, arteriosklerose, astma, bronkitis, tyktarmsbetændelse, diabetes, sår, mavekartar og mod infektioner af forskellig art.

Ipe Roxo®'s forbløffende helbredende egenskaber blev kendt i lægeverdenen, takket være to argeninske lægers arbejde, dr. Theodoro Meyer og dr. Prats Ruiz.

»Dr. Meyer hørte om Ipe Roxo® hos Callawayastammen,« siger dr. Martin. »Han brugte det på sine patienter og rapporterede om fuldstændig helbredelse for fem patienter med leukæmi. Og dr. Ruiz rapporterede om adskillige tilfælde af helbredelse af patienter, der var blevet opgivet som håbløse tilfælde.«

Disse eksempler ansporede forskningen i Brasilien, en forskning, der fik den amerikanske regerings økonomiske støtte.

»Vi isolerede en forbindelse fra Ipe Roxo®, som vi kaldte »quechua«, og fandt frem til, at det var et stærkt antibiotisk middel med virusdræbende egenskaber,« siger dr. Martin.

Den amerikanske ekspert i urtemedicin, dr. James Duke, fra National Institute of Health, og dr. Nonnan Famsworth fra universitetet i Illinois bekræfter dr. Martins udtalelser. »Ipe Roxo® indeholder uden tvivl en substans, der er yderst virksom mod kræft.«

Lille udpluk af breve fra taknemmelige mennesker i Amerika.  Vi er begyndt at få nogle positive indberetninger om Ipe Roxo® the i USA, og vi vil gerne dele dem med Dem.Vi håber også, at De selv vil meddele os Deres eller andres erfaringer, som kan tjene til opmuntring til os alle sammen.

Først vil vi gerne minde om, at Ipe Roxo® the ikke er en medicin, og den drikkes ikke på fastsatte tider. Nogle kræftpatienter drikker 3 kopper om dagen, men 1 eller 2 kopper kan måske være ligeså effektivt. Vores patient drikker fra 2-8 kopper dagligt. I øvrigt fortalte hun os, at hun for 7 år siden fik at vide, at hun havde dødelig cancer. Hun fik kun 2-3 måneder at leve i. Lægerne ønskede, at hun skulle gå den kemoterapeutiske vej, men hun nægtede. I stedet levede hun sundt og tog Laetril og andre vitaminpiller. I dag er hun et sundt menneske.

Her er nogle få uddrag fra breve, som vi har modtaget:  » Vi har en kær ven, som driver en mindreforretning. I sidste uge gik hun til lægen med en meget øm knude under armen. Lægen sagde, at hendes bryst måtte fjernes. Det skræmte hende så meget, at hun først erklærede sig enig og gik til en anden læge, der var enig med den første og ville have hende indlagt, men der var ikke plads på hospitalet. Vi besøgte hende den næste dag og gav hende noget the, som hun hurtigt begyndte at tage. På et par dage var knuden meget mindre, og ømheden var borte! Lovet være Gud! Hun takkede også Gud for, at hospitalet var fuldt belagt«.
Mrs. Raymond Bell, Blud Ridge, Texas.

»Jeg mod tog Ipe Roxo theen og havde nogle gode resultater ved kun at drikke en kop om dagen. Jeg har haft en tennisarm, som er 100% bedre, og smerten, som jeg havde i mine led, er forsvundet. Lovet være Gud! Jeg har altid troet, at Gud har sat en plante eller en urt her på jorden mod menneskets sygdomme. Vi skal bare finde og bruge dem!«
Rose Yeager, Pataskala.

»Hudkræften på mit ansigt og mine hænder er ved at forsvinde. Også min kones sukkersyge ebber ud«.
Robert N. Myrick, Fulffurias,Texas.

»Robert Galvez, der bestilte theen hos Dem, fik en knude til at forsvinde fra sin side. Knuden havde plaget ham og var til megen bekymring, men han har ikke været til lægen med den. Så hørte en bedstemoder vores samtale i kosmetikbutikken. Hun fik fat i noget the og gav den til sit barnebarn, der har eller havde cancer Jeg fik til slut at vide, at smerten varforsvundet -på dette tidspunkt havde han ikke taget theen i en måned«.
Mildred Smith, San Marcos, Texas.

En god ven, Mrs. Ruth Mitschei Oklaunion, Texas, siger, at hendes nerver har det meget bedre, efter hun er begyndt at drikke theen.Vores datter, der har bronkitis, fik af sin læge at vide, at hendes lunger har det meget bedre. Han havde ved hendes første besøg været så bekymret, at hun ikke ville fortælle os om det. Men imellem besøgene var hun begyndt at drikke theen. James og Irene Keys i Waukegan, Illinois, tror på theen. I en snak i telefonen i denne uge sagde Irene, at en vækst på hendes mands øje forsvandt få dage efter, at han havde drukket theen. De har siden meldt sig som forhandlere.

Theen hjælper også dyrene. Karen Kaspryzyk i Houston (hun og hendes mand har en hundekennel) ringede og spurgte efter theen. Hun kontaktede os gennem en dyrlæge. De havde en meget flot udstillingshund, der havde fået cancer i halsen. Hun ringede efter to uger og fortalte, at hunden ikke havde fået det bedre og var begyndt at klynke. Hun bryggede 3 kopper, som hun sammen med afkoget hældte over dens mad. Hun regnede ikke med, at den ville leve ret længe, da knuden var af den slags, der voksede hurtigt. Alligevel bestilte hun mere the og fortsatte med at give den det. Den 18. marts fik vi et brev fra Karen sammen med en ordre på 2 flasker mere. Karen skrev:  »Min hund synes at klare sig godt indtil videre. «

Vi er taknemmelige for disse indberetninger og ved, at der vil komme flere. Lad os vide, om De hører nogen. Og må Gud velsigne jer alle. Ipe Roxo® kan købes som the og urtekapsler i Danmark.

Referencer:
Globe l982
Entertainment Section, TheBulletin, marts 1982.
Plantas Medicinaes Braseleiras Livro Verde.
Spotlight Magazine,Washington D.C 1981.

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012