Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Økologisk sortkommen - det vigtigste frø, du kan putte i munden

Utrolig antioxidant med betændelseshæmmende egenskaber modvirker kræft, hjertesygdom, slagtilfælde og andre kredsløbsproblemer.

Med alderen bliver det vigtigere og vigtigere for at bevare et godt helbred, at vores immunforsvar reagerer stærkt. Forskning viser, at sortkommenfrøet er særligt effektivt, fordi det indeholder en bred vifte af aktive stoffer, som er stærke nok til at kickstarte dit immunsystem, modvirke selv de mest alvorlige trusler mod dit gode helbred - de mest bekymrende for nutidens mennesker, nemlig kræft og kredsløbssygdomme.

Dette stærke frø har fået sit gode ry gennem århundreder. Det er omtalt i de ældste lægebøger, vi kender til, og traditionel kost er baseret på det.

Økologisk sortkommenfrø...

  • virker som en stærk antioxidant (dræber kræftceller)
  • forebygger og hæmmer kræftsvulster (hæmmer svulstvækst med op til 50% ved forsøg på rotter og mennesker)
  • fremmer en sund immunforsvarsreaktion (beskytter hjerte og kredsløb)
  • stimulerer immunforsvaret (behandler HIV)
  • øger væksten i sunde knoglemarvsceller med 250% ved forsøg på rotter og mennesker

Dr. Gary Null fra Progressive Radio Network siger: "Hver gang du tager sortkommen, stimulerer du dit immunforsvor, så det kæmper på dine vegne, og du øger mængden af NK-celler". Det, han siger, er, at du kan forbedre dit immunforsvar og behandle alvorlige trusler som kræft og HIV med sortkommenfrø.

Økologisk sortkommen øger produktionen af interferoner
Interferoner er proteiner, der produceres og frigives af dine celler som reaktion på patogener (vira, bakterier, parasitter og svulstceller). En inficeret celle udløser interferoner, og derefter "opruster" de nærtliggende celler.

Økologisk sortkommen stimulerer hvide blodlegemer
Forskere ved Cancer Immuno-Biology Laboratory i South Carolina har fundet ud af, at sortkommen medvirker til at stimulere den type hvide blodlegemer, du har flest af i kroppen - neutrofile granulocytter. Disse celler ved, hvordan de skal ramme kræftceller, inden disse formerer sig og udvikler sig til skadelige svulster.

Økologisk sortkommen understøtter hele din krop
De immundannende egenskaber og aktive stoffer har vist sig at kunne medvirke til at bekæmpe en uendelig lang liste af sygdomme og autoimmune lidelser ved at fremme produktionen af immunforsvarsceller, knoglemarv og naturlig interferon. Selv for mennesker, der er i tiptop form, kan regelmæssig indtagelse af sortkommenolie i høj grad øge vitaliteten og velbefindendet!

Dødbringende bugspytkirtelkræft - udryddet af økologisk sortkommen
Bugspytkirtelkræft er den fjerde mest fremherskende kræftdødsårsag i USA. Overlevelsen efter fem år med konventionel kræftbehandling er kun 4%. I et forsøg foretaget ved Kimmel Cancer Center, Thomas Jefferson University, Philadelphia, UDRYDDEDE sortkommen bugspytkirtelkræftceller med helt op til 80%! Og derefter bremsede frøet kræftcellernes replikering!

I Mellemøsten, hvor kommen er et almindeligt anvendt frø, bruger man økologiske sortkommenfrø med honning og hvidløg tre gange dagligt som kræftbehandlingsmiddel. Her kan man få de essentielle næringsstoffer fra frøene serveret på en ske.

Økologisk sortkommen bekæmper inflammation
Det er fantastiske nyheder for dit kredsløb - og meget dårlige nyheder for hjertesygdom, slagtilfælde, forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk...

Økologisk sortkommen reducerer inflammatoriske reaktioner i dit kredsløb og

  • forebygger dannelse af blodpropper
  • sænker blodtrykket
  • sænker blodets kolesterolniveau (og forebygger dermed dannelsen af åreforkalkningsplak)
  • styrker og øger elasticiteten i blodkarrenes vægge
  • mindsker kapillærernes skrøbelighed og gennemtrængelighed

Anvendt af healere i tusindvis af år
Sortkommenfrø er blevet anvendt af behandlere inden for ayurvedisk og kinesisk medicin i tusindvis af år. I de senere år er der gennemført tests og adskillige videnskabelige forsøg bekræfter dets angivne sundhedsfremmende egenskaber.

Den bedste måde at indtage økologisk sortkommen på
Sortkommenolie er den mest effektive form at indtage økologisk sortkommen på, fordi olie er mere koncentreret end hele frø, og olien optages bedre. Og fordi den koncentrerede olie virker så kraftigt og absorberes så hurtigt, har du kun behov for ½ teskefuld.

De fleste sundhedseksperter og naturlæger anbefaler, at man tager ¼ - ½ teskefuld af olien 2-3 gange dagligt, hvis man vil opnå en behandlingsmæssig virkning - på tom mave før måltiderne og inden sengetid.

Eller én gang om dagen (vedligeholdelsesdosis).

Hvor får man 100% REN økologisk sortkommenolie?
For det første skal det være sortkommenolie - ene og alene fra Nigella Sativa - og der må ikke anvendes kemikalier eller sprøjtemidler ved dyrkningen. For det andet skal det være ekstraheret på en måde, der ikke skader de sorte frø...

Health News 2015


 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012