Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Kristpalmeolie kurerede mine øjne

Jeg har haft leddegigt i 26 år, for 3-4 år siden angreb det også øjnene meget slemt. De blev tørre - så tørre, at jeg kunne vågne om natten og mærke at øjenlågene var klæbet fast på selve øjnene. Desuden havde jeg værre og værre smerter både i øjnene og ind bag ved øjnene. Jeg kunne ikke tåle dagslys eller lys - et stearinlys på bordet var som et projektørlys. Jeg brugte meget mørke briller og var holdt op med at læse, sy og strikke, - jeg kunne ikke tåle det i øjnene.

Min datter var begyndt at tale om lydbånd til mig. Da var det min søster gav mig Ny Tid og Vi i julegave, og det første år jeg holdt det, ringede hun til mig og spurgte, om jeg havde set det stykke i det nye blad der hed "Stæren er kommet" og var skrevet af Lis Andersen.

Stykket omhandlede et råd for tørre, svidende øjne, hvor man skulle dryppe øjnene om aftenen med almindelig kristpalmeolie (Ricini oleum, Ph. Eur.), men den skulle være frisk. Jeg prøvede rådet, selv om to øjenlæger, der havde undersøgt mig, var kommet til det samme resultat: Det var min hornhinde, som var forkalket på grund af min gigt, og det var der desværre ikke noget at gøre ved.

Hver aften i 14 dage dryppede jeg kristpalmeolie i øjnene medens jeg lå på ryggen i halvmørke og blinkede derefter i ti minutter, hvorefter jeg vaskede olien af. Så holdt jeg en pause på otte dage og gentog så processen i nye 14 dage. Allerede efter første kur hjalp det, og jeg har nu de sidste 3 år syet, læst og strikket igen alene på grund af kristpalmeolie - det viser at man aldrig skal give op.

Jeg har gentaget kuren flere gange efter behov. Tak for opskriften!

N.D. - 1978

Health News - 2002

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012