Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Ægte Venustorn® hjalp på øjnene

For nogen tid siden, skrev du om Ægte Venustorn mod gigt. Da jeg af og til har lidt gigtsmerter, købte jeg en portion hos Matas. Her må jeg indskyde, at jeg i over et år har haft forkalkning i det ene øje, og det kunne man ikke gøre noget ved, sagde øjenlægen. Det generer mig mest, når jeg læser eller ser TV. Så svider det meget i øjet. og jeg må hele tiden blinke. Det hjælper dog ikke det mindste. Desuden er synet på dette øje en del nedsat.

En aften opdagede jeg, efter at jeg havde set TV i cirka halvanden time, at jeg slet ikke havde blinket, og at generne var totalt væk. Og de er ikke kommet tilbage siden.

Da problemerne med øjet forsvandt, havde jeg taget 8-10 Ægte Venustorn®-kapsler i alt. Jeg tager nemlig kun 2 kapsler om dagen. Jeg er meget imponeret over forandringen, og jeg forstår ikke, at øjenlægerne ikke ordinerer dette middel mod øjenforkalkning, men det er vel, fordi det er naturmedicin.

Jeg håber, andre kan få glæde af denne opdagelse af Ægte Venustorn®'s virkning på forkalkede øjne.

A. I.

SVAR: Det er sandelig en god opdagelse, du der har gjort. Jeg har ikke før hørt, at Ægte Venustorn® skulle virke på øjnene. Det er et middel, der skulle være i stand til at fjerne såkaldt "slagger" fra organismen ved gigt. reumatisme og ledegigt. Det er jo ofte urenheder fra tilsætningsstoffer i kosten, miljøforurening og brug af store mængder alkohol, tobak og kaffe med mere, der kan være årsag til smertefulde reumatiske lidelser. Nu ser det ud til, at Ægte Venustorn® også kan fjerne kalkaflejringerne i øjnene. Det viser Ægte Venustorn®'s gode udrensende egenskaber. Og så har du sågar ikke taget fuld dagsdosis, som er 2 kapsler 3 gange før måltiderne, endda i visse svære tilfælde op til det dobbelte. Selv om der er mange positive erfaringer med Ægte Venustorn® mod gigtlidelser, er det ikke tilstrækkeligt videnskabeligt efterprøvet, til at læger vil bruge det.

Der er flere tilbagemelinger fra mennesker med øjenforkalkning, der har fået en gavnlig virkning ved at drikke den bitre Ægte Venustorn® the.

Ægte Venustorn® forhandles af Natur Drogeriet A/S og kan købes bos materialister og i helsekostforretninger.

Kilde: Helene Højring i Hjemmets Naturlægebrevkasse

Health News 2004

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012