Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Beskyttelse med Flax Omega-3

Fisk til hjertet. Fede fisk i de kolde have (sild, laks, makrel osv.) er rige på omega­3 fedtsyrer. Men hvem spiser dem flere gange om ugen? Bemærk, at fiske­olie ikke kan sænke den nega­tive kolesterol. Det kan Flax olie, der tilmed er billigere!

Fedtrig kost inde­holder meget kolesterol. I forbindelse med stress og mil­jøforurening bela­ster det organismen og fremskynder al­dringsprocessen.

Omerga-3 fedtsyrer hører til gruppen af fler­umættede fedtsyrer. De er en naturlig beskyttel­sesfaktor. Da de ikke kan dannes af kroppen, må de tilføres gennem kosten. De er uundværlige for vigtige funktioner i den menneskelige organisme: f.eks. for kolesterolspejlet og cellers og kars flek­sibilitet og elasticitet.

For meget kolesterol i kosten, manglende bevægelse og miljøbelastning fremmer organismens alderdomsproces. Flax aktiverer de naturlige beskyttelsesmekanismer ved hjælp af omega-3 fedtsyrer.

Vi er til stadighed underkastet stress. Vi har dårligt tid til at spise ordentligt og få passende motion. For ofte byder den daglige kostplan på for få nærings­stoffer. Til gengæld får vi rigeligt med animalsk fedt. Derfor skal man være opmærksom på sine blodfedtværdier. Vitaminer som C, E og betacaroten spiller en vigtig rolle i forhalingen af alderdomsprocessen. På samme måde er omega-3 fedtsyrerne en vigtig fak­tor. Med nutidens kost får de fleste af os ikke nok af netop disse næringsstof­fer, da de først og fremmest fore­kommer i fisk fra kolde vande. Derfor er det en glædelig nyhed, at omega-3 fedtsyrerne nu også fås i Flax kapsler - et rent vegetabilsk alternativ til fisk og fiskeoliepræparater, der er udsat for havenes forurening. Flax er fremstillet af økologisk dyr­kede hørfrø, og olien forhandles i lysbeskyttede kapsler, vigtigt for at undgå harskning.

Det særlige ved Flax kapsler er den høje koncentration af omega-3 fedtsyrer, som virker beskyttende for cellerne. En kapsel om dagen er nok.

Forhandles af matas og helsekostfor­retninger og nogle apoteker.

Health News 2006

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012